MOMOSARIC
Član
Meni na P padaju na pamet samo tri rijeci : čela,tica i šenica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lolo nemam repeOn 4200e + registracija + zimske + veliki servis. Uvoz je iz Svajcarske, uvozi ih nas majstor koji nam par godina odrzava aute.
Baca jos nije kuci dosao, metak je u cevi.
Nikola ajde sa nama u kampanju.![]()
Kupio nov auto dok si sejao i sad ladovina.Lolo nemam repe![]()
Ma gde smeju da krene u rigorozne preglede .To im samo foliranje..70 procenata nebi prošo te preglede,to oni malo folraju zbog EU ,svesni su i oni šta se tera.Nepopravljaj ništa,,teraj samo.Kolege jedno pitanje, savet potreban.
S obzirom da od sledece godine pocinju ti rigorozni tehnicki pregledi,odlucim ja da oteram moju Xsaru 2.0 hdi da proverim izduvne gasove,jer su mi bili sumnjivi.
Na merenju daje duplo vise vrednosti. nego sto bi trebalo. Problem je sto je uvezena posle 2014 i sa ovakvim iz. gasovima ne prolazi.
U voznji ne dimi,zadimi samo kada naglo ubrzava i kada se bas stisne sivkasto-crni dim. Pali lako, oseca se neki neprijatan smrad iz auspuha,ima ugradjen zamenski katalizator. Ulja potrosi oko 1 l na 10000 km.
Vuce solidno,mada bih rekao da je to ranije bilo primetno bolje.Na dijagnostici 2 dizne daju korekciju od 1.5-2, ostale su oko 0.1.Turbina ima normalan zvuk.
Pitanje je odakle poceti i da li pocinjati ista popravljati, a da to ne kosta previse i da rezultat izostane ili ga se prosto resavati?