Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozz. Ima problem na VW Bora kada su ugasena kola svetla rade i dugo i kratko. A kada upalim kola samo kratka. Jel imao neko ovakav problem? Unapred Hvala.
Nije tvrda ali je po suvom bucna tako da je osecaj kao da se vozis u kamionu. Samo pevaju. Nisam primetio da mi plese auto na klizavom, ali po onoj tabeli je medju zadnjim rangovima sto se tice voznje na kisi.
Na svakoj gumi pise na nalepnici klasa za voznju po kisi, buka u db kao i klasa potrosnjegoriva. Npr klasa za voznju po kisi kod Michelina Alpin 5 je klasa B, Sava Eskimo S3 je C dok je Kama E klasa.
Za atar odlicna,ali rezervni delovi krs,kratko traju,bilo koji opel je bolji izbor,asta f,ili neki golf 2-ka,lada je krs sto se tice kvarovs i delova....Jel ima neko iskustva sa ladom samarom 1.3? 5 vrata limariski extra,2 para felni,ispravna 100% i nema ni 100.000e... Jel vredi 350-400e? Treba mi za vozati se po selu i ataru malo...
Imao je moj tast. Auto je neunistiv. Vozio je svasta u njemu(bavi se gradjevinom) Prilicno je i udobna,a kakvo grejanje ima da ne pricamoJel ima neko iskustva sa ladom samarom 1.3? 5 vrata limariski extra,2 para felni,ispravna 100% i nema ni 100.000e... Jel vredi 350-400e? Treba mi za vozati se po selu i ataru malo...
Za atar odlicna,ali rezervni delovi krs,kratko traju,bilo koji opel je bolji izbor,asta f,ili neki golf 2-ka,lada je krs sto se tice kvarovs i delova....
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
Мало да је јефтинија, наравно обавезно да је и регистрована, ништа преко 300е. И гањај је као злотвора, неће ништа да јој фали.....ко наброја оне опеле и фолцике тај није гањао самару и незна каква звер лежи у њојJel ima neko iskustva sa ladom samarom 1.3? 5 vrata limariski extra,2 para felni,ispravna 100% i nema ni 100.000e... Jel vredi 350-400e? Treba mi za vozati se po selu i ataru malo...
Uzmi neku astru f,1.6 8 v ,samaru sam imao,to je krs od auta.Imao sam pre 2god Ladu 111 ali sam je prodao.. Ja imam golfa dvojku dizela ali me ubija zima,tesko pali,trap se raspao ne mogu se sarafiti odvrnuti,svakih mesec dana kinetik ode,pa pastete,amortizeri a sve delovi mala privreda,ne vredi ni za q... Jedino ga vadi extra limarija,i 92god proizvodnje...