Audi je od 86-te god pocinkovan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Audi je od 86-te god pocinkovan.
Pa to je auto, a ne džip za offroud. Prvenstvena namena tog pogona je za stabilnost, i nešto bolju prohodnost po snegu. To što piše da ima 4x4, ne znači da je sposoban za offroud, ni auto, niti SUV-ovi
Pa neznam nasao sam jednu pise cantryturer kao u opisu stoji da ima jaku kuku za prikolicu.
- - - - - - - - - -
E da i jel neko zna sta je sad za vozila starija od 15 god. Od nove godine neki novi zakoni...
Marka su i jedan i drugi...vozio sam sve i svasta,od juga-alfe-mercedesa-volksvagena-pezoa-citroena itd.... Ne bitno koji modeli su u pitanju,ali BMW je BMW i broj 1.,nije vazno koje je serije ali je ne prevazidjen,od lezanja u krivini,stabilnosti pri ostrim pokretima brze voznje,osetljivosti na volanu,sistemima stabilnosti na putu,potrosnji,zvuku,odrzavanju itd... Nije bas udoban kao audi ali sve ostalo je u plusu... Ja sam menjao sve i svasta,od toga i 4 BMW,i sad opet vozim BMW e46 180ks,i definitivno sam resio,od sada menjacu modele ali marku nikada vise,BMW je ipak masina...Jedno pitanje onako iz daleka Audi A4 tu nege 2010-to god i BMW 3 isto 2010-to godiste, cak je i jaci sa cenom A4, al je u BMWu pozicija sedenja nenadjebiva i generalno ima lepu liniju.
Opasan je i onaj Audi od 2008god, jaaako lep auto, a tu se javlja i Insignia za manje para a mladja moze da se uzme isto opasan auto, a kakav ce biti dok skupim pare ...Marka su i jedan i drugi...vozio sam sve i svasta,od juga-alfe-mercedesa-volksvagena-pezoa-citroena itd.... Ne bitno koji modeli su u pitanju,ali BMW je BMW i broj 1.,nije vazno koje je serije ali je ne prevazidjen,od lezanja u krivini,stabilnosti pri ostrim pokretima brze voznje,osetljivosti na volanu,sistemima stabilnosti na putu,potrosnji,zvuku,odrzavanju itd... Nije bas udoban kao audi ali sve ostalo je u plusu... Ja sam menjao sve i svasta,od toga i 4 BMW,i sad opet vozim BMW e46 180ks,i definitivno sam resio,od sada menjacu modele ali marku nikada vise,BMW je ipak masina...
Sent from mTalk
Marka su i jedan i drugi...vozio sam sve i svasta,od juga-alfe-mercedesa-volksvagena-pezoa-citroena itd.... Ne bitno koji modeli su u pitanju,ali BMW je BMW i broj 1.,nije vazno koje je serije ali je ne prevazidjen,od lezanja u krivini,stabilnosti pri ostrim pokretima brze voznje,osetljivosti na volanu,sistemima stabilnosti na putu,potrosnji,zvuku,odrzavanju itd... Nije bas udoban kao audi ali sve ostalo je u plusu... Ja sam menjao sve i svasta,od toga i 4 BMW,i sad opet vozim BMW e46 180ks,i definitivno sam resio,od sada menjacu modele ali marku nikada vise,BMW je ipak masina...
Sent from mTalk