Druškan
Član
Pa to je auto, a ne džip za offroud. Prvenstvena namena tog pogona je za stabilnost, i nešto bolju prohodnost po snegu. To što piše da ima 4x4, ne znači da je sposoban za offroud, ni auto, niti SUV-ovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gledam po oglasima ove opel insignije sa 4 vuce jel neko vidio uzivo to na delu. Cini mi se jako nizak auto za off road.
Nije tvrda ali je po suvom bucna tako da je osecaj kao da se vozis u kamionu. Samo pevaju. Nisam primetio da mi plese auto na klizavom, ali po onoj tabeli je medju zadnjim rangovima sto se tice voznje na kisi.Za sneg odlicne, po suvom su dosta bucne. Dosta tvrda guma tako da i u krivinama zna da bude veselo ako preteras.
Sve u svemu za rusku zimu odlicno, za nasu ako bude dosta snega ok, ovako nije bas najbolja kupovina.
Michelin je keva,nije dzabe najskuplja,udobna,mekana,tiha,ne trosi se tako lako....
Imal iko iskustva sa ford fokusom 2006 godiste (ta serija) ili c.maksom od forda...Audi posustaje pa ako bi sto pare skupio do proleca trebobi nesto kupit.....svida mi se fokus ili golf 4...
Meni licno su Bridgestone gume bolje od Michelina... Skupe ali odlicne...