savopunck
Banned
Jel moze neko da mi kaze koji lezaj je na zadnjem tocku kod punta ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel moze neko da mi kaze koji lezaj je na zadnjem tocku kod punta ?
Kolege sta kazete za Citroen Xsaru 2.0 hdi 109 konja,karavan verzija? Koliko je pouzdan taj motor?
Momo,a gde je tu PDV - Poljoinfo ?![]()
Moze, ajd' da ne petljam ovdje, mrzi me ganjati to po gradu. Jel' da posaljes brzom, treba ti moja adresa, kako to ide?100e , 100 000km garancija,.
Nije filter cestica bas takav bauk, malo povremeno produvas auto i nema problema. A to sa njegovim odstranjivanjem nikako ne raditi, ima mnogo bezbolniji nacin da se on sredi.Jedino taj DPF filter hoće da zeza i to mnogo.Naš dizel je lošiji i ako stalno imaš gradsku vožnju,zna da se aktivira i zeza.Nov je jako skup, a da ga isečeš,mora se u kompjuteru zadati novi parametri a to niko nema original već nešto na divljaka...
Kod mene u selo su stigla dva u poslednje vreme ,oba kubure sa gorivom dal pumpa dizne il trece nesto,nemora da znaci.kupljeni su sa istog placa u roku 3 mesecaI mi smo se ponovili kupili smo Fiat Dobla 1.9D 2002 godiste 193000 km.Pa pitao bih vlasnike ovog auta kao im se pokazao i mane i prednosti.