Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel nema nekog Pezoa 206 ? Imas ih od 1.1 do 1.6 benzinci. Odrzavanje im je bas povoljno,udobni su i imaju svu potrebnu opremu tipa servo,el.podizaci,klima,centralna na daljinski... Za 2500e mora da bude odlican.
Vozi li neko ili je vozio Mercedes A 170?
Vozi li neko ili je vozio Mercedes A 170?
Vozim ja al 2001 sa fabrickim plinom i mogu ti reci da sam preyadovoljan,sto se tice dizela ja ih licno nevolim pa tako nisam kompetentan sagovornik.Jel ima ko iskustva od vas za Lagunom II 2005-2006.godište restajling. Benzin, Dizel, prednosti, mane ?
Jel ima ko iskustva od vas za Lagunom II 2005-2006.godište restajling. Benzin, Dizel, prednosti, mane ?
Kupio sam Stila 1.9jtd u aprilu, do sad sam presao 10.000km sa njim, auto je perfektan po mom misljenju!
Jeste da nekad izbaci neku gresku ali je sam i obrise odma (npr meni izbacuje povremeno 'voda u filteru goriva').
U pricu o potrosnji necu zalaziti da me nebi neko prozivao ali mogu reci samo da sam prezadivoljan potrosnjom!
Vozim ja al 2001 sa fabrickim plinom i mogu ti reci da sam preyadovoljan,sto se tice dizela ja ih licno nevolim pa tako nisam kompetentan sagovornik.
imam ja 1,9 dci ,2002 god samo motor sa 107 ks,kod mene je oko 2 god i oko 40 000km,za sad je sipaj gorivo i teraj,nemam nekih bitnih zamerki ali ponovo poenta je uzeti dobar auto kada se kupuje,a ne neku sa pola miliona na sajli pa onda crklo ovo,crklo ono,sve ima svoje,a sto se tice odrzavanja i delovi su pristupacni za nas obicne smrtnike,dakle mislim da pruza dobar odnos cene i kvaliteta,ali vodi racuna koji god auto da uzimas svi su presli od 100 000 do 200 000 u Srbiju kad stignuJel ima ko iskustva od vas za Lagunom II 2005-2006.godište restajling. Benzin, Dizel, prednosti, mane ?