Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj BMW je retko kad silazio ispod 10 a kamoli na 6,5...smedic je napisao(la):Kvari se sve zivo na 4x4 tip mislim!
Ovakvog BMW-a sam vozio i kad ga deres zestoko trosi 6,5l![]()
SKEMBA je napisao(la):Ma isao je kao djavo nego decko koji ga je vozio pre mene mu je dusu izvadio tako da ja nisam mogao da ga ispopravljam.Kad sam skinuo lamelu na njoj nitne poispadale a za zubcastu letvu majstor nije mogao da veruje da nesto moze onako da se sjebe, ma svaki odmor sam presedeo kod mehanicara a i delovi su preskupi....
Post je spojen: [time]1260733520[/time]_________________________________________________
Moj BMW je retko kad silazio ispod 10 a kamoli na 6,5...smedic je napisao(la):Ovakvog BMW-a sam vozio i kad ga deres zestoko trosi 6,5l![]()
smedic je napisao(la):Calibra Pa mozda je to u pitanju samo znam par ljudi koji su je imali i stalno neki problemi!
Kvari se sve zivo na 4x4 tip mislim!
Da ta deonica je baš užasna... Tu netreba znak ograničenja brzine.... tu ko sme da vozi brže od 80 taj je lud!todor je napisao(la):još pogotovo između bečeja i bačkog petrovog sela tek je taj put katastrofa mitijo
MONTOYA je napisao(la):Traktor je dizel,ja više volim benzin tj.vozim na plin i košta me kao da vozim dizela a ide bolje i još plus kada hoću malo oštrije i brže da vozim prebacim na benzin,dva u jednom![]()