John Deere

Mora i dzonika nekad da stane.. :cry: :)
U oranju samo odjednom poce da lije ulje pozadi ispod sedista.Nije moglo da se vidi sta je uzrok kada se skine lim u kabini niti sa bilo koje strane pa sam morao da skidam rezervoar i tocak.Stigao sam skoro do kvara i izgleda da je u pitanju samo crevo ili cevka. Uhvati nas mrak i jos 100 kg djubreta (a 500 sam vec izbacio :ROFLMAO:) ispod kabine sto je nemac nabio jos 93-e pa smo batalili i nastavljamo sutra.
461808425_1042140474044125_2526719171482819688_n.jpg

Idealna prilika da se malo i procisti tu ispod.. Mene nervira sto to ne mogu lepo da operem ispod kabine a vidim da ima svega i svacega, iskreno plasim se da gurnem puromat zbog lelektronike da ne bude posle lele sta sam uradio :D

Jeb... traktor ako ne mozes da ga operes detaljno kako treba.Jednom godisnje skinuti zadnje tockove nije tesko,i oprati traktor kako valja,jeb.. to pranje ako peres felne i limariju malo spolja da bi samo izgledao cisto ....a ono najbitnije i dalje trune u blatu i ulju.

Ne pada mi na pamet da skidam tockove samo zbog pranja. Izduvam koliko je moguce, operem koliko je moguce i to je to, Svakako mi traktor retko kad pokisne, gledam da ne radim po blatu. Vecina te prasine se izduva ali uvek ostane nesto i stvarno mi ne pravi toliki problem da bih skidao tockove jednom godisnje pogotovo sto znam da ce da se zaprlja opet za mesec dana.

Nemoras skidati tockove, odviješ 4 srafa u patosu kabine uvuces dve bolcne sa desne strane kabine, odignes levu stranu pola metra u vis i peri slobodno.

Nazovi nekog ko se bavi duplim točkovima, traži ponudu u toj dimenziji i takvom stanju.

Gde moze da se nadje pomocno sediste koje se preklapa ide u john deerovim serijam 7000 i tako dalje

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Ko ima od pouzdanih majstora za starije JD traktore, konkretno JD 6410 problem.
Cuo sam za Robiku iz Srbibrana, Bojan iz Titela i Prosistem iz Zmajeva.

Sta se desilo?

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Arogantan, preskup, nestručan, nije otklonio kvar i otkačio me kada sam reklamirao. Rekao je da nema vremena. Kvar je bio na kočnici kardana, to mu je bilo na izvolte kada je bio traktor rasturen. Nije ni zavirio da vidi u kakvom je stanju. Promenio je hidrauličnu pumpu koja je nova koštala 2.500e, a moja ispravna 100%. Izremontovao mi je ispravan menjač. A nije otklonio kvar. Do sutra ti mogu pisati.

Nazad
Vrh