John Deere

Mora i dzonika nekad da stane.. :cry: :)
U oranju samo odjednom poce da lije ulje pozadi ispod sedista.Nije moglo da se vidi sta je uzrok kada se skine lim u kabini niti sa bilo koje strane pa sam morao da skidam rezervoar i tocak.Stigao sam skoro do kvara i izgleda da je u pitanju samo crevo ili cevka. Uhvati nas mrak i jos 100 kg djubreta (a 500 sam vec izbacio :ROFLMAO:) ispod kabine sto je nemac nabio jos 93-e pa smo batalili i nastavljamo sutra.
461808425_1042140474044125_2526719171482819688_n.jpg

Idealna prilika da se malo i procisti tu ispod.. Mene nervira sto to ne mogu lepo da operem ispod kabine a vidim da ima svega i svacega, iskreno plasim se da gurnem puromat zbog lelektronike da ne bude posle lele sta sam uradio :D

Jeb... traktor ako ne mozes da ga operes detaljno kako treba.Jednom godisnje skinuti zadnje tockove nije tesko,i oprati traktor kako valja,jeb.. to pranje ako peres felne i limariju malo spolja da bi samo izgledao cisto ....a ono najbitnije i dalje trune u blatu i ulju.

Ne pada mi na pamet da skidam tockove samo zbog pranja. Izduvam koliko je moguce, operem koliko je moguce i to je to, Svakako mi traktor retko kad pokisne, gledam da ne radim po blatu. Vecina te prasine se izduva ali uvek ostane nesto i stvarno mi ne pravi toliki problem da bih skidao tockove jednom godisnje pogotovo sto znam da ce da se zaprlja opet za mesec dana.

Nemoras skidati tockove, odviješ 4 srafa u patosu kabine uvuces dve bolcne sa desne strane kabine, odignes levu stranu pola metra u vis i peri slobodno.

Gde moze da se nadje pomocno sediste koje se preklapa ide u john deerovim serijam 7000 i tako dalje

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Ko ima od pouzdanih majstora za starije JD traktore, konkretno JD 6410 problem.
Cuo sam za Robiku iz Srbibrana, Bojan iz Titela i Prosistem iz Zmajeva.

Nazad
Vrh