Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hmm, kako ce to odizanje da ide zbog onih stvari koje se nalaze na levoj strani, tipa rucice za kardan ? Njih treba da otkacim dole negde verovatno pa tek onda da podignem..Nemoras skidati tockove, odviješ 4 srafa u patosu kabine uvuces dve bolcne sa desne strane kabine, odignes levu stranu pola metra u vis i peri slobodno.
Ko ima od pouzdanih majstora za starije JD traktore, konkretno JD 6410 problem.
Cuo sam za Robiku iz Srbibrana, Bojan iz Titela i Prosistem iz Zmajeva.+
Ja imam loše iskustvo, čak jako loše.Atila Ferenc iz Beceja (ferenc servis)
Sta se desilo?Ja imam loše iskustvo, čak jako loše.
Moze li se znati koje iskustvo? Moze i na pp...Meni on odrzava traktor.Ja imam loše iskustvo, čak jako loše.
Arogantan, preskup, nestručan, nije otklonio kvar i otkačio me kada sam reklamirao. Rekao je da nema vremena. Kvar je bio na kočnici kardana, to mu je bilo na izvolte kada je bio traktor rasturen. Nije ni zavirio da vidi u kakvom je stanju. Promenio je hidrauličnu pumpu koja je nova koštala 2.500e, a moja ispravna 100%. Izremontovao mi je ispravan menjač. A nije otklonio kvar. Do sutra ti mogu pisati.Sta se desilo?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Zar nemaš nikog bližeg ?Moze li se znati koje iskustvo? Moze i na pp...Meni on odrzava traktor.