John Deere

Opustite se,ima nas koji smo spremni da se uhvatio u koštac sa problemima.Nismo za to da se ide u inostranstvo i nećemo da deremo sa cenama.

Ne znam ni za jednog blizeg majsotra.Ovi majstori kod nas ni ferdzu ne znaju opraviti kako valja a kamoli sta drugo a uglavnom su pijani prepametni i svemoguci. Ja sa njim nisam imao do sada problema mada se nista nije ozbiljno ni kvarilo.A to da je preskup to stoji.

Uf, dobro sam video ovaj post. Ja sam se razmišljao da kod njih oteram traktor, ali posle ovoga ipak ne. Sa našim majstorima, treba sve na papir, pa ako je naveo da je radio, a nije, tužba i kraj..
Generalno je ovde kod nas velik problem sa stručnim majstorima, praktično ih ni nema. Ja sam oterao u ArmaAgro da promene semeringe na poluosovinama, i uvtrde još jedan kvar. Oni su kao pregledali i promenili semeringe, i neki sensor, koji mi je prošle godine crkao, pa sam vratio onaj stari, koji radi. Dobro naplatili, a ništa skoro nisu uradili. Odlomili mi sraf od nosača kabine, i nisu se ni potrduli da ga promene, vec ostavili tako. Semering nakon godinu dana opet propišao. Stručnjaci.
Izgleda najbezbolnije oterati u ovlašćeni

Da li ste upoznati sa slucajem kod sata koji pokazuje radne sate na traktorima serije 6 (bar sam tako cuo da je to samo na ovoj seriji) da prilikom prelaska preko 10000 rh tackica iza broja trepce ? Ne znam da li non stop ili samo neko vreme nakon davanja kontakta.
U slucaju da nije prelazio 10000 h pa sve do 9999 ta tackica stoji i ne treperi!
Ima li istine u svemu tome?

После годину дана пропишао семеринг и мајстори криви?
Ne znam dal je i toliko prošlo, kratak je neki period bio. Već se ne sećam. Posle je zamenjen, i nema problema. Il su stavili boflu neku, ili ga nisu dobro ni postavili.
Za liftiranje sistema znam, i postoji vetnil, koji funkcioniše, ali se s vremena na vreme proveri.

Osetila se kriza i kod servisera. Dosta manje posla imaju, prolazim cesto pored jednog servisa, pre je bilo prepuno dvoriste traktora, sad tek po koji. Manjak posla peglaju sa abnormalnim cenama svojih usluga.

Osetila se kriza i kod servisera. Dosta manje posla imaju, prolazim cesto pored jednog servisa, pre je bilo prepuno dvoriste traktora, sad tek po koji. Manjak posla peglaju sa abnormalnim cenama svojih usluga.
Ima i druga strana medalje, sve više majstora odbija posao jer neće da rade sa nekvalitetnim delovima. A sad ih ima more, ne možeš više ni prepoznati da li je original ili kopiju. A kod ovih jeftinijih mašina su često i originali upitni...

Nazad
Vrh