zzivica
Član
@kishrobert jel si ga video onog jutra kad sam išao na oranje prošao si u golfu lll.!?jx je mnogo bolje uradjen a isto košta.eto na svu moju sreću bez kvarova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da!zzivica je napisao(la):@kishrobert jel si ga video onog jutra kad sam išao na oranje prošao si u golfu lll.!?jx je mnogo bolje uradjen a isto košta.eto na svu moju sreću bez kvarova.
Neznam još tačno ali treba da je 1997 ima 6700 sati.Deni je napisao(la):kiraj je napisao(la):Kod Ćorića za 35000 E-
malo mi to puno love za 150ks jest da John Deere, al nije baš mlad, koje godište i kolko ima radnih sati?
p.s. nek je sa srećom, i da dugo služi
A snaga nebitna ili.......nikola94 je napisao(la):i johana daju na 5 god 0% kamata stim ko kupio do 11.01.2011 dobija popust 5% .......lepo lepo
IMT-550 je napisao(la):A snaga nebitna ili.......nikola94 je napisao(la):i johana daju na 5 god 0% kamata stim ko kupio do 11.01.2011 dobija popust 5% .......lepo lepo
Našo, sam si traktor da objasnim prodao sam mog imt 565 treba mi nešta jaće kolega prodaje 2140 82.g, radio je motor generalno, nova radilica je unutra kaze mi da je u motor ulozio 3500€, ostalo nije radio jer nije bilo potrebno, ali mu kaplje ulje onako sitno nije to strašno na gumicama nekim od volana ispod instrument table u kabini dal znate šta više o tome, kabina je SG2 mjenjanc mislim da nema Hi-Lo , traktor ima sve 4 nove gume, kolega mi se razbolio jako zato prodaje .. !panonstib je napisao(la):Gospodine @ratarhr
JD 2140 je traktor koji se proizvodio 80-tih godina prošlog veka.Motor je sa četiri cilindra sa turbo punjačem.Ima oko 80 ks, ali podatke imate na sajtu konedata pa ne bih ovde da zameramo ostale prisutne.Menjač je sa 8+4 brzine sinhronizovan ili 16+8 ako ima opciju HI-LO menjača.Priključno vratilo ima 540 ili 540 i 1000 o/min.Hidraulik sa dosta velikom podiznom moći i sa regulacijom vuče preko donjih traktorskih poluga.Maksimalna brzina oko 30 km/h.Spoljni izvodi hidraulika su isto opcija 1 par, 2 para ... .Kabina je poznata JD kabina SG2 koja se koristila na mnogo tipova traktora ovog proizvodjača koja u sebi može da ima grejanje i hladjenje (isto opcija).Kočnice na traktoru su hidraulične i opet kao opcija ima izvode za kočenje prikolice (hidraulične, vazdušne ili obe varijante).Traktor je okretan i pouzdan.
Ovo je onao na brzinu, a Vas ako još nešto zanima vi napišite.
Bećarina pusta je napisao(la):Cici malo ću te ispraviti. G serija se proizvodi u Italiji (5G, G, GV), a E serija (5E) se pravi u Indiji. Za M seriju nisam siguran di se pravi, rekao bih kao i 5R u Njemačkoj.
Na, ovome je mjenać gore sa desne strane .. a orbitrol znaci je procurio dal znate šta o djelovima eto npr te gumice dali su skupe jako ili su neke realne cijene ?panonstib je napisao(la):Gospodine @ratarhr
taj traktor ima mehanički ili hidrostatski volan.Pošto ste napisali da kaplje ulje onda je očigledno da je hidrostatdki odnosno ima orbitrol koji je procurin se skine poruče se set gumica za njega i to se zamene naravno vodeći računa da kada ga sklapate dovedete u "fazu".Pošto je to starija izvedba ovog modela moguće je da ima ručice menjača i izbor hodova na podu od kabine, jer noviji imaju sa desne strane pored prozora.Ako još imate pitanja slobodno postavite i nemojte se izvinjavati tu smo da pomognemo koliko znamo i možemo.