Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
"Nije sramota čitati" kako je napisao jedan uvaženi član ovog foruma.Traba se vratiti malo nazad i otkriti da je to JD 5725.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Snaga trebalo bi oko 100 ks , koji konj manje-vise , a cena ....zorancile je napisao(la):Slavko, jel znaš koja mu je snaga i cena?
mislim da je ovo pitanje postavljeno meni ... snaga je 100 ks, a cena 39-40000 + pdv mislim ... od opreme ima reverzer, klimu, menjac je obican, mislim da nema elektro hidrauliku ... sve u svemu solidan traktorcic, ali puno lovezorancile je napisao(la):Slavko, jel znaš koja mu je snaga i cena?
Pa moglo bi se reci....slavko91 je napisao(la):mislim da je ovo pitanje postavljeno meni ... snaga je 100 ks, a cena 39-40000 + pdv mislim ... od opreme ima reverzer, klimu, menjac je obican, mislim da nema elektro hidrauliku ... sve u svemu solidan traktorcic, ali puno lovezorancile je napisao(la):Slavko, jel znaš koja mu je snaga i cena?
.......... lep tractorslavko91 je napisao(la):
na fax-u bila neka prezentacija masina, nisam mogao propustiti priliku da ne slikam, 5100M ...
tek su ove godine stigli na nase trziste. Mislim da 5000R seriju ima institut u ns, ali nisam siguran, video sam neke slike setve u poljoprivredniku, s uzanim tockovima ... al ta 5000R serija je prica za sebe, ko premium 6000Jaroslav85 je napisao(la):Slazem se oko masine da je extra.A da li ima neko iskustva oko serije 5100M-G-R?
panonstib je napisao(la):Gospodine @sremac88
pošto su već uradili defektažu zašto niste uzeli taj deo od RES TRADE.Postaviću sliku pa napišite koji je to deo da bi mogao da se nadje kataloški broj pa da vidimo.
panonstib je napisao(la):Gospodine @sremac88
kataloška oznaka tog dela je AL24752.Nažalost taj deo nema više u proizvodnji i stvarno ćete morati da ga potražite kao polovan deo sa modela traktora JD 2130,3130,3030,3040,3140.Evo i slike da se uverite da je to taj kataloško broj i da vidite šta je odgovorio JD u vezi tog dela.