Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bobanvrb je napisao(la):Zdravo ljudi ja sam nov na ovom forumu i hteo bih da vas zamolim dali bi mogli da mi pomognete oko kupovine traktora.Radi se o gore navedenom John deere 1950 interesuju me njegove vrline i mane.
Post je spojen: [time]1269537977[/time]_________________________________________________
Post je spojen: [time]1269566884[/time]_________________________________________________
Lepo izgleda ali to nije dovoljno za po njivi!!!
Post je spojen: [time]1269595875[/time]_________________________________________________
Znam da ima 65KS 4WD I bukvalno nista kakav je u radu
paorpaor je napisao(la):...a to je velika razlika!
bobanvrb je napisao(la):Momci hvala vec je jasnija situacija.Inace trazim neki traktor za sumu do 60ks duplak.Sta bi mogli da mi preporucite.Naravno da nije skuplje od 10 000e
vedran R.srpska je napisao(la):bobanvrb je napisao(la):Momci hvala vec je jasnija situacija.Inace trazim neki traktor za sumu do 60ks duplak.Sta bi mogli da mi preporucite.Naravno da nije skuplje od 10 000e
kao sto bi rekao nas mityoo ZETOR 6245 ili 7245 pa izvoli
TO NAJ BOLJE VIDI SA DRAGANOM 82 on je tamo pa ti mozda uspije stagod iskemijati(isposlovati) povoljno...bobanvrb je napisao(la):Uvezo bi nekog iz svajcarske tamo su dosta povoljniji a u relativno dobrom stanju.