Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tomybrzic je napisao(la):ima jedan dobar 78 10 3500 radni sati prvi vlasnik(inace prijatelj moj) i prodaje se godina je koda 97-98 mislim da je zadnji iz te serije, koliko mislite da bi taj traktor mogao kostati, samo da dodam da je stroj u odlicnom stanju....
tomybrzic je napisao(la):nije drugane iz velike kopanice je od tomice stojisic, ako ga znas mozda...??
isidor je napisao(la):Kupio moj kolega nekog jd od 180ks iz 74 g a lepo izgleda lepo radi ali JOS VISE TROSI ,zaj...o je i mena sa rujom sto se tice potrosnje ali jebiga on vozi johan deere aj mtz
PRAVI traktor se najbolje pokazuje u najtezim uslovima rada...Da se niko nenedje uvredjen ovim postom samo sam miljenik i pristalica John Deere-a,pa eto kad cujem takve stvari o Johanu i uslovima rada bude mi drago...cicimoric je napisao(la):tu nedaleko od mene je bio jedan 7810 u drzavnoj firmi. Samo je radio oranje, spremanje i tanjiranje u ekstra teskoj zemlji. Vukao je rabe plug 4x40 cm sa nekih 6-7 km/h. Motor mu je izdrzao 10.000 casova i bili su prezadovoljni sa njim iako ga je vozio ( citaj silovao ) i kurta i murta
Ima sedam lamela 4 za pogon i 3 za kardan i kupaju se u ulju.galki je napisao(la):jeli to viselamelno kvacilo, i nekako je mnogo cisto koda je u ulju?