Tema je malo pročišćena.
Javna opomena članu nikola94 zbog pravljenja duplog naloga.
Nalog nikola 94 će biti obrisan.
Javna opomena članu nikola94 zbog pravljenja duplog naloga.
Nalog nikola 94 će biti obrisan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bećarina pusta je napisao(la):Da, opasan je nema šta. To je jedini traktor za kojeg sam čuo da se podmaziva herbicidima.
Pitaš za tog Meksičkog JD. Pričao sam neki dan sa svojim nekadašnjim profesorom koji ima takvog JD. Kaže da je zadovoljan s obzirom na uložene novce. Mjenjač je 9-3 (što je malo brzina) no kaže da ima dobar raspored. Na cesti nije nešto ekstra brz. Jesenas sam sjedio u jednom takvom JD te mogu reć da je malo bučan u kabini i ima lošu ergonomiju komandi, a ostalo manje više je olrajt. Jedino što nema u ponudi original gornju poteznicu za dvoosovinke već to pravi neki majstor za Novocommerce.
Ja sam imao 3130, slomio radilicu, bilo mi jeftinije da kupim motor om352, uradim generalnu na njemu nego da sredjujem njegov motor, dobro je sve funkcionisalo samo je problem bio razlika u br obrtaja motora tj. jd. je bio sa 3350 a om 2600Neco je napisao(la):jd 4020 sa ugradjenim mercedesovim motorom