na 3140 malo su curili semerinzi.... pa sam rješio, za obje strane ljubičasti semering i O ring dođe 20€.....
photos upload website
photos upload website
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nije samo kabal pregoreo pa da je u tome kvaka? Nesto mi ne deluje kao da je mali presek.masa crne boje je bila malog presjeka, pa je sporo vrtio, stavljena tri puta većeg presjeka, ova žuto zelena, sad vrti i pali bez grijača.....
Čini mi se da ti je torziona osovina pojedena, ako jeste džabe si menjao pakovanje, mora nova.Ja sam je kod mene na 4630 menjao.
Mozda zbog porekla sklapanja?Da li neko na forumu poseduje ili ima iskustva sa jd 5725 turbo, ima 95 ks, isao sam pre neki dan da gledam jedan takav, deluje mi cicano nekako, kao traktor od 70 ks...
A gde je sklapan, turska?Mozda zbog porekla sklapanja?
Prvi i zadnji ne postoje.Da li neko od forumasa ima u vlasnistvu serije 7,npr 7750,7730,7920,7910 moze na pp!?
Gledam malo sta se dogadja okolo , jel cete sve te polovne dondire da uvezete u HR .