John Deere

masa crne boje je bila malog presjeka, pa je sporo vrtio, stavljena tri puta većeg presjeka, ova žuto zelena, sad vrti i pali bez grijača.....

Čini mi se da ti je torziona osovina pojedena, ako jeste džabe si menjao pakovanje, mora nova.Ja sam je kod mene na 4630 menjao.

malo je ožuljana gdje idu poluge, zanemarivo, kod semeringa nije, a još ispod kugle od poluge ide čahura..... sve je montirano i ništa necuri..... ove što sam izvadio su još valjda original.... desna je dosta kapala, iscurilo oko 5,6 lirara..... lijeva je samo pokazala malo.....

sutra kačim plug za njega, imam nešto za završiti, da vidim kako će to s njim ići....

nisam puno gledao, imao sam novi, i kupio nove kleme i gotovo..... strah me bilo, pošto slabo vrti, da nije slab anlaser, al dobro je..... prošao sam najjeftinije što sam mogao

Nemam ga više, prodat je pre oko godinu dana.Radio je teške poslove, oranje, tanjiranje, predsetvenu pripremu.Bio je u 2WD izvedbi sa mehaničkim sinhronizovanim menjačem 8+2.Dobar je radnik, nije za vozikanje već da se optereti.Bio je '76 godište, ceo svoj vek proveo u firmi, kod mene se odmarao.Zezao me je hidraulik, nešto nije bilo u redu a majstora nisam mogao da dočekam plus sam rešio da kupim mlađi traktor pa sam ga prodao.

Da li neko na forumu poseduje ili ima iskustva sa jd 5725 turbo, ima 95 ks, isao sam pre neki dan da gledam jedan takav, deluje mi cicano nekako, kao traktor od 70 ks...

Ima u selu. Pored nemačke serije 5, jako mršavo izgleda.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Nazad
Vrh