John Deere

sretno..... izgleda ok, nek te dugo služi!

Pujol, malo detalja.
Ovako drugare stigo je iz Svajcarske kod coveka u mom selu pre 7 godina,covek ga je koristio samo za svojih 5 ha godisnje. Nikad nije imao problema,ne postoji nesto da ne radi na njemu,makar to bilo dugme. Ima 64 konja,ali to ne moze da se uporedi naprimer sa rakovicu 65,veoma je okretan i za sitne poslove mislim da ce da zavrsava poso. Ima vazdusno sediste,volan se podesava,grejanje ima. Dve brzine kardana,automatsku prednju vucu. Godiste je 8 i neko nisam gledao u saobracajnu.

Kod nas se za toliko ne može ništa bolje ni kupit, a stanje je dobro, prednja vuča, Sg2 kabina... Sretno.

Тај АдБлу је највећа превара 21. века у вези штетне емисије гасова...Људи широм света имају озбиљне проблем са истим, а једину корист имају произвођачи трактора и осталих возила која га користе, тачније њихови овлашћени сервисери...

Tako je… kao na jednoj prezentaciji u salu postavili merac kolicine co2 u vazduhu, uterali u salu punu ljudi veliki JD od 300+ ks i dodali gas, i poceli ko vidite sad cak i pada nivo co2 od kd motor radi… Ja ne kazem mozda i opada nivo jer filter izduvnih gasova sakuplja ugljenik, ali zasto nisu ostavili sve tako dok ne krene regeneracija i sagorevanje tog ugljenika pod dejstvom adblue pa da vidimo koliko bi onda on co2 izbacio… nemoguce je unistit materiju to su nas prvo naucili u skolama.

Stigli dijelovi za Wajs Mullera..
https://postimg.cc/TLHRCntt]
[/URL]
C05-A5-BAE-346-E-4-CF4-874-F-0-D299850-FC9-C.jpg
[/URL]
[/URL]
B3948573-CCBE-4-DAD-8222-DDD6-F849-D9-B2.jpg
[/URL]
[/URL]
41-BB3098-CDC7-4-CDA-B2-D5-5-ACC77-E51-AAE.jpg
[/URL][/url]
https://postimg.cc/ygnT58RQ]

5-A214440-3127-43-F2-AF63-B5-FFD36-D622-F.jpg
[/URL][/url]

Danas sam malo probavao od drugara traktor John Deere 6010.. E sad zanima me jel se reverzes pored volana smije saltati bez kvacila? Mjenjac je 4 osnovne brzine, i jos 4 ranga A,B,C,D..

Koliko vredi para? Traktor je u top stanju, on ga uvezao iz Svicarske prije 6-7 god, ima 3800rs, 2000 god, ocuvan traktor, nigdje kap ulja nema. Radi s njim iz hobija, lovac je, a ima para. Pripremi s njima nekih 3ha kukuruza i psenice za divljac i tarupa nekih 5-6ha i vozi hranu za divljac sa njim. Jedino sto nema klimu.

Tesko da je neko u svajcaskoj prodao takav traktor sa 10+ godina a da je imao samo 3000 sati... Ocu reci neverujem u te sate, ali nije to konj pa da crkne ako je super lep ja se nebi mislio...

Nazad
Vrh