tomybrzic
Član
sto se tice 5015 slazem se sa tobom da je namijenjen za lakse radove u poljoprivredi tipa sijetve gnoidbe prskanja itd jer da radi to nebi se dogadzala ta zbrka sa mijenjacima, to je moje misljenje mada nemoram biti u pravu, a sto se tice 5820 odlican stroj i malo mi je falilo da ga kupim ali me sjebala investicija prije traktora koja je mogla cekati, ali sto je tu je da je samo zdravlja biti ce traktora .... i sa clasom sam ja zadovoljan da smo na cisto.......... a sto se tice ovi strojeva ima tu svasta i pojedini i nisu bas jeftini s obzirom na njihovo stanje i dosta imaju radni sati a vidi se i po njima samima, cinjenica je da su oni kao novi jako skupi ali i ovi su ne bas jeftini s obzirom na godinu njihovu, to je moje misljenje a nemoram biti u pravu.....Bećarina pusta je napisao(la):Ćaća ga zakarto i tog 5015. Očito da ti jači motori (80 ks, a sad i do 100 ks) prave čuda u mjenjaču. Al vjerujem da oni koji sa 5015 rade lakše poslove tipa košnje, sjetve, gnojidbe, špartanja itd. (za što je prvenstveno i namjenjen) nemaju problema sa mjenjačem. Ili griješim? JD 2850 je u klasi današnjeg 5820. To su traktori za poželit.