galicije83
Član
Ипак су цене свих тих трактора приближно исте, а на оном ко купује је да се одлучи за боју само....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pisao sam o 6200 da nesto lupka pod nogama kada sedim.Danas sam ga upalio i situacija ja sledeca.Nema nikakvog kuckanja i lupkanja i zujanja dok ne aktiviram hidrauliku.Digao sam i spustio poluge na prazno i odnah je pocelo da kucka i zvizdi.Kada sam zakaco korpu za svinje i optereti hidrauliku zujanje i kuckanje je prestalo.Mozda neko zna nesto o tome?Inace majstore jos cekamo a dok ne dodju da se informisem od vas,ako neko zna nesto.
Kakva garancija, nema to prijatelju.. E da kazem jos ovo,nisam nista pakovao iz dvije pumpe. Ona pumpa sto su mi usisni ventili pocupali navoje na kucistu, dosao kolega ima John Deera 2140, kaze i kod njega isto tako bilo, kaze covjek mu urezao nove navoje, reko zezas me, covjek izvadi pumpu iz gepeka, kaze ode je sad sklopiti i postaviti, nista se ne zna da je radjeno. Odnesem ja svoju pumpu, tri rupe su bile zdrave, pet rupa napravio za 65e, postavio danas pumpu, radi ko sat...Kolko ima garanciju?
Ne znam kako kreću bez kvačila.Možeš ti njega da prešaltaš iz 10-te u 3-ću,5-tu i koju god hoćeš ali moraš prvo da staneš.U vožnji to nije preporučljivo.Isto kao kada bi na automobilu prešaltao iz 5 brzine u 3-ću ili 2-gu prilikom vožnje.