Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su nove lamele, a to je stari limic, limici mi sutra stizu... Stare lamele su dosta potrosene, a i cetiri su polomljene na 4-5 dijelova... Eza dijelove ovako, Nazovem Gradisku, kaze covjek jedna lamela kosta 29e. a ima 7 lamela. Jedan limic kosta 29.5e a ima ih 9 komada. Kaze ovaj jedan kolega sto ima Jcb, iste su to lamele kao i na Jcb, donesem jednu od njega one iste. Jedna lamela kosta 7.5e.. E sad za limice, imaju limici ali nisi pera na limicima ista. Reko kupicu limice po 29.5e i gotovo. Danas odem do ovog covjek sto sijece vodom, kaze on te limice niko ne kupuje svaki dan ih pravim, kaze idi kupi na odpad testeru od cekulara i donesi da ti isijecem. Odem kupim dvije testere 10e, i sto isijece 9 limica 9e.. Tako da me posao trebao kostati 470e, a ja prosao sa 70e..
–Formulated with friction modifiers that provide smooth clutch engagement and high braking capacity with minimum chatter.
Ne vjerujem da je nešta otišlo jer je tako otkad je nov.Dok je hladan papuče su tvvrde,kad se ugrije papuča je niže ali staje u mjestu,koči.Serviseri su mi rekli kad sam preuzimao traktor da je to normalno da papuča bude niža a isto kad je stisnem jednom malo pa ponovo ona vata na vrhu.Znači kočnice rade ,ukopavaju na mjestu samo žto bude papuča isspod polovine.Prnjavor probaj da ih izluftiraš na te šarafe mada ne verujem da ćeš nešto time dobiti.Kod mene nema luftiranja a princip je isti kao kod tebe.Stisnem pedale par puta i one su tvrde nema propadanja.Menjao sam gumice na glavnom kočionom jer je curio i ferode kočnica na desnoj strani jer su bile jako loše.
Diesel d-60 javi nam potrošnju da razbijemo mitove o krokodilskoj potrošnji.