Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gluposti...4500 eura nije ulozeno u tri rusa(ako izuzmemo gume) za svo vreme od kada su kupljeni,a to su godine,decenije...a primera radi jd 4755 za delimican remont menjaca cifra je 5 000,hidro motor prednje vuce za drugi jd je opet cifra da padnes na **greška,obican senzor zna biti po stotinu eura.ako crkne nesto od toga kostat ce te sigurno 5000€,i onda si miran za zivota,a ako kupis belarusa,imt,torpedo,radit ces to isto 3 puta kostat ce te 4500€,
John Deere je broj 1 samo treba imati sredstava za takav traktor.
bOvaj ovde je na prodaju? Ali covek ne zna koju cenu da trazi? Ima prednju vucu, ali je neispravna. Lepo izgleda. Koliko da se trazi za tako nesto da bi se prodalo?
Jeste kolega to je ta firma.Sledeci put kad budes prolazio tim putem navrati na pivo i ja sam tu blizu.@gromil
Jel taj snimak oranja sa JD tamo kada se ide od Dervente prema Modrici, kad sam prolazio tuda video sam neko poljoprivredno gazdinstvo sa velikim brojem JD traktora i kombajna, evo i slike losijeg kvaliteta iz auta