Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ufff, imaju taj problem u transportu sto su da kazem spori, mogu oni da idu i brzo u transportu ali na punom gasu, zato ih i bije glas da trose puno u transportu. Zar drugi traktori ne bih trosili na punom gasu? Moj John Deere 70ks sa spremacem 2.90m potrosi ravno 15l po 1ha..
to nije puno,dodaj mu jos malo gasaUfff, imaju taj problem u transportu sto su da kazem spori, mogu oni da idu i brzo u transportu ali na punom gasu, zato ih i bije glas da trose puno u transportu. Zar drugi traktori ne bih trosili na punom gasu? Moj John Deere 70ks sa spremacem 2.90m potrosi ravno 15l po 1ha..
Ne znam za sto vam je puno to? Od vas niko ne iznosi potrosnju vasih traktora, svi kudite Dzondru..Ne branim ja Dzondru nije mi on osnovni traktor, Massey mi traktor koji najvise nosi tereta na ledjima.. Meni to nije puno, za 1ha u dva prohoda spremacem potorsim 15l loz ulja ali i naplatim 125 evropljana... Sad napadate mene da puno trosi, tamo napadate Dangera kako mu Claas malo torsi.. Skidam kapu Dangeru koji kombajnom ima potorsnju 8-9l po 1ha, ja imam 20l po 1ha, ali meni to nije puno jer ja za 1ha zetve naplatim 150 evropljana... Odo ja sad u off..
Jedan veliki gazda iz moje ulice,a znas ga kaze:"svi ostali traktori su mekani kada se uporedjuju sa J.D."Iako ih mnogi ne vole J.D traktori su zverke.