Kris80 a kakav je potrošač J.D 4755 od onog drugara iz Vrbasa sa kojim si bio kod mene?Nisam zapamtio da ga je kudio onda a dotakli smo se teme o potrošnji kombajna i traktora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
On mi kaže da nisu baš za transport sa prikolicama zbog menjača i da troši prazan kad ideš levo desno s njime,ali ako ga agregatiraš sa njemu taman oruđem ništa više ne potroši od ostalih proizvođača.Ja imam kombajn JD 1177 Hydro(koji nosi ovaj motor iz 4755) i 1177 SII sa francuskim motorom,koji mogu ti reći znatno manje potroši kad rade zajedno ceo dan.E sad zbog kapaciteta kombajna rade istom brzinom i isto urade ali je jači motor u Hydro za nekih 20-ak konja,pa tu ode gorivo najverovatnije.Znači pravo agregatiranje i ne šetati se s njime od njive do kuće i tamo vamo i nema zime.Kris80 a kakav je potrošač J.D 4755 od onog drugara iz Vrbasa sa kojim si bio kod mene?Nisam zapamtio da ga je kudio onda a dotakli smo se teme o potrošnji kombajna i traktora.
Moguće da je i 4*35. Inače su 8200 i 6620 od drugara, nisu naši. A zemlja ko zemlja, crnica bacvanska...Kakva je ta zemlja kod tebe kada 120ks vuce 4x40? Kod mene 6920 vuce 4x40 i taman mu je.
Ako misliš na 6620 taj je ipak malo jači.Kakva je ta zemlja kod tebe kada 120ks vuce 4x40?
Ako misliš na 6620 taj je ipak malo jači.