Kris80 a kakav je potrošač J.D 4755 od onog drugara iz Vrbasa sa kojim si bio kod mene?Nisam zapamtio da ga je kudio onda a dotakli smo se teme o potrošnji kombajna i traktora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
On mi kaže da nisu baš za transport sa prikolicama zbog menjača i da troši prazan kad ideš levo desno s njime,ali ako ga agregatiraš sa njemu taman oruđem ništa više ne potroši od ostalih proizvođača.Ja imam kombajn JD 1177 Hydro(koji nosi ovaj motor iz 4755) i 1177 SII sa francuskim motorom,koji mogu ti reći znatno manje potroši kad rade zajedno ceo dan.E sad zbog kapaciteta kombajna rade istom brzinom i isto urade ali je jači motor u Hydro za nekih 20-ak konja,pa tu ode gorivo najverovatnije.Znači pravo agregatiranje i ne šetati se s njime od njive do kuće i tamo vamo i nema zime.Kris80 a kakav je potrošač J.D 4755 od onog drugara iz Vrbasa sa kojim si bio kod mene?Nisam zapamtio da ga je kudio onda a dotakli smo se teme o potrošnji kombajna i traktora.

Moguće da je i 4*35.Kakva je ta zemlja kod tebe kada 120ks vuce 4x40? Kod mene 6920 vuce 4x40 i taman mu je.
Inače su 8200 i 6620 od drugara, nisu naši. A zemlja ko zemlja, crnica bacvanska...Ako misliš na 6620 taj je ipak malo jači.Kakva je ta zemlja kod tebe kada 120ks vuce 4x40?

Ako misliš na 6620 taj je ipak malo jači.![]()