John Deere

Same izvini nisam pratio za kog john deere je pumpa ?Ja sam kupovao od Hubzin prometa delove jako su korektni isto iz Hrvatske.

John Deere 2450. Jos cu dobiti povrat Pdv-a oko 1000 kuna.. E sad za malo iskusnije, postavljao sam slike sta mi se desilo s pumpe, odvrnuli se sarafi na usisnim fentilima i da tako kazem pocupali navoje u kucistu. Ventili, lezajevi, osovina sve je na pumpi dobro, pritisak je nekih 150-160 bara, pisao sam, ne sjecam se sad tacno. E posto sad imam jos jednog John Deere-a 2030, a pumpe su iste, a na njemu je pumpa vec pri kraju, mogu li da iz ove pumpe gdje mi je ostecen navoj da prebacim dijelove u ovu drugu pumpu?

Radi kao tenk,mozda zbog inox auspuff...Lepa njiva,masina prava ma milina za gledati,ovo treba da ide za kalendar.
Sve vise mi se svidjaju ovi modeli....Mora Sale Ratar da kaze jel valja ovaj pravac :haha:

[video]https://youtu.be/aqULaN7WLDQ[/video]

Evo ga taj isti,al upali j..o sebe a sto prima gas kao motorka,ovaj vozac samo vice "sini ga mamuzama".:sjasi:
Od 2:00 krece dramaturgija :haha:

Poslednja izmena:
cini mi se da se prednji kraj ponekad odize od zemlje kad hidraulika koriguje. od 2:30

Fenomenalan traktor a sto mi se svidja sto se cuje kako prede motor. Mnogo puta sam razmisljao kad gledam snimke sto kace nasi clanovi a glavna fora im je da slusamo kako im svira radio u kabini a ne zvuk motora.

Prica se da su potrosaci. Ali je to dosta rekla kazala.
Tako da treba vlasnici, koji rade sa njima da prekomentarisu. I kazu da li su potrosaci ili ne.

Nazad
Vrh