sale ratar
Član
Jel kolega su to tvoji kukuruzi gde ste parkirali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da ne a nisi mi ti komsija sigurno...Moze da se zali upravi za saobracaj ako oce ali svejedno nece znat ko mu je izgazio kukuruz..Radoslave ovo nije sud ili tema ko je kome zgazio kukuruz nego tema o jecmu
A gde stati dok dodje kombajn sto mi kosi a da drugi mogu proci i da sam stao u moje opet bi izgazili mu drugi...Nekima ako se nije svidelo ta slucajnost sto nisu u mojoj njivi onda nisu trebali komentarisat...Inace nikog nisam osudjivao za bilo sta jer nekad je bolje okrenuti glavu na drugu stranuMislim da si se zeznuo kolega, da taj sto si mu zgazzio kukuruze nece saznati... Ako nije nesto kao payback, onda je bolje da mu ti kazes. Nisi ti zgazio tonu dve, ali opet, deluje kao provokacija. Nista lose naravno niti imam sta protiv, samo tako na slici deluje, stavis masine u tudje bez pitanja i slikas hahhaha .
Oces reci da me sad treba banovat zbog slike?Ne nego ti govori kako treba i kako se radi,a kombajner može biti bilo ko to nema veze.Za ubuduće da znaš da ne napraviš sebi problem jel će ti se desiti da će taj isti komšija videti jer ćeš ponoviti to tvoje bahato ponašanje a možda eto baš taj tvoj komšija ima i kratak fitilj...