Jecam 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu ali posto su losi kukuruzi komsijini onda nema stete:haha:...A i lenija je kriva..Nisam mogao stati na leniju jer su kombajn neki i traktor prolazili pa reko bolje da stanem u komsijino nego u svoju psenicu i jecam..Ovo bi svako uradio kao ja :haha:

Naravno da ne a nisi mi ti komsija sigurno...Moze da se zali upravi za saobracaj ako oce ali svejedno nece znat ko mu je izgazio kukuruz..Radoslave ovo nije sud ili tema ko je kome zgazio kukuruz nego tema o jecmu

Sve se tu vidi i sve se zna samo ko hoće da gleda.:osmeh: "Nikad nemoj uraditi drugome ono što ne želiš da neko uradi tebi":off_topic:

Naravno da ne a nisi mi ti komsija sigurno...Moze da se zali upravi za saobracaj ako oce ali svejedno nece znat ko mu je izgazio kukuruz..Radoslave ovo nije sud ili tema ko je kome zgazio kukuruz nego tema o jecmu

Ovo je za temu nikad ovako sledeći put nemoj kačiti te slike jer ne služe nikako za primer nego za osudu.

Mislim da si se zeznuo kolega, da taj sto si mu zgazzio kukuruze nece saznati... Ako nije nesto kao payback, onda je bolje da mu ti kazes. :ppozdrav: Nisi ti zgazio tonu dve, ali opet, deluje kao provokacija. Nista lose naravno niti imam sta protiv, samo tako na slici deluje, stavis masine u tudje bez pitanja i slikas hahhaha :D.

Mislim da si se zeznuo kolega, da taj sto si mu zgazzio kukuruze nece saznati... Ako nije nesto kao payback, onda je bolje da mu ti kazes. :ppozdrav: Nisi ti zgazio tonu dve, ali opet, deluje kao provokacija. Nista lose naravno niti imam sta protiv, samo tako na slici deluje, stavis masine u tudje bez pitanja i slikas hahhaha :D.
A gde stati dok dodje kombajn sto mi kosi a da drugi mogu proci i da sam stao u moje opet bi izgazili mu drugi...Nekima ako se nije svidelo ta slucajnost sto nisu u mojoj njivi onda nisu trebali komentarisat...Inace nikog nisam osudjivao za bilo sta jer nekad je bolje okrenuti glavu na drugu stranu :off_topic:

Prvo se skidaju ovratine kaži tvom kombajneru a ti sa prikolicama čekaš na leniji...:ppozdrav:

Aj dobro sad si mi sve reko..Nije to moj kombajner nego covek koji mi je dosao pokosit za pare..Uopste me nisi uzbudio sa tvojom izjavom da bih se pravila diskusija ali potenciras ka tome..Nemam pojma cemu toliko komentarisanje oko te slike:ppozdrav:...Kad ste toliko posteni i pravedni onda izadjite na protest za poljoprivredne subvencije pa delite pravdu znate kome da budu vece subvencije..

Ne nego ti govori kako treba i kako se radi,a kombajner može biti bilo ko to nema veze.Za ubuduće da znaš da ne napraviš sebi problem jel će ti se desiti da će taj isti komšija videti jer ćeš ponoviti to tvoje bahato ponašanje a možda eto baš taj tvoj komšija ima i kratak fitilj...:ppozdrav:

Ne nego ti govori kako treba i kako se radi,a kombajner može biti bilo ko to nema veze.Za ubuduće da znaš da ne napraviš sebi problem jel će ti se desiti da će taj isti komšija videti jer ćeš ponoviti to tvoje bahato ponašanje a možda eto baš taj tvoj komšija ima i kratak fitilj...:ppozdrav:
Oces reci da me sad treba banovat zbog slike?

Ti si ga zvao da vrše kod tebe znači tvoj kombajner,ti mu treba da objasniš šta i kako...A znam da se ne uzbuđuju takvi(ima i kod nas toga),posle kad im navučeš na nos to sve nude ti flegmavo 20 klipova kukuruza i 10 kg. soje i viču "propašćeš mož misliti za to što sam ti izgazio" a ja jednostavno nemogu očima da vidim takva sranja na njivi i nema niko te pare,kukuruze,soju,kučiće,mačiće da mi nadoknadi štetu...Moje njive imaju i krajeve i bokove i sredinu i to je tako i dok je mene tako će i biti i ne služe nikom za parking ni za okretnicu ni za ništa...:ppozdrav:

Nesto su mi uski ti letnji putevi a mislim da trebaju biti 5 ili6m siroki a mi vamo pricamo o tome da ni ti kuruzi a ni moj jecam nije u mom nego u drzavnom putu..Uslikacu drugi put za drugu temu gde je bio letnji put i kad je drzava stavila asfalt da su se svima njive skratile..

Ok, nije uredu to sto je uradio, mozda je momak mlad, pa ne zna...
Ja neki dan video kako je neko razbacao ambalazu od hemije po njivi I putu, pa popizdeo, jbga, ne razmislja svako na isti nacin.

Sve postenje puca.Postoje ovi sto gaze tudje a ne pitaju i ovi preposteni perfekcionisti sto to osudjuju ali su zato usli na medjama po metar dva u tudje njive.Tako je to kod mene.

Ima i za to leka,pozoveš geometra ako misliš da si u pravu i "perfekcionistu" komšiju i predložiš mu da plaća geometra onaj ko je ušao u drugog.:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh