Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad oduzmes ulog za toliku kolicinu djubriva,ostane malo vise od sipka.Јуче скинуо мој јечам,две парцеле,прва хектолитар 69,влага 10,3%,принос 5500 кг/ха,посејана семенска 300кг/ха,предсетвено 200 кг/ха НПК,350 кг/ха УРЕА у фебруару,прехрана преко листа+СЕКАТОР.Друга хектолитар 67,влага 11%,принос 3900 кг/ха,сејано са тавана 300кг/ха,предсетвено 200 кг/ха НПК,350 кг/ха УРЕА у фебруару,прехрана преко листа.Услужно приноси шарени од 2т/ха до рекордних 7700 кг/ха,у тој парцели посејан Нониус са тавана,400 кг/ха,у јесен заорано стајско ђубре и у фебруару око 400 кг/ха УРЕА.
Velike setvene norme za jecam,nije bilo pologa?Јуче скинуо мој јечам,две парцеле,прва хектолитар 69,влага 10,3%,принос 5500 кг/ха,посејана семенска 300кг/ха,предсетвено 200 кг/ха НПК,350 кг/ха УРЕА у фебруару,прехрана преко листа+СЕКАТОР.Друга хектолитар 67,влага 11%,принос 3900 кг/ха,сејано са тавана 300кг/ха,предсетвено 200 кг/ха НПК,350 кг/ха УРЕА у фебруару,прехрана преко листа.Услужно приноси шарени од 2т/ха до рекордних 7700 кг/ха,у тој парцели посејан Нониус са тавана,400 кг/ха,у јесен заорано стајско ђубре и у фебруару око 400 кг/ха УРЕА.
Пријатељу тако је како је,нико ме(нас) не може натерати да радим ако нећуKad oduzmes ulog za toliku kolicinu djubriva,ostane malo vise od sipka.
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
Сад сам уочио грешку у куцању овај семенски сам сејао 200 кг/ха а не 300 како сам написао,код мене полога нигде није било,а ово што сам радио услужно где је сејано 400 кг/ха је било поприлично.Velike setvene norme za jecam,nije bilo pologa?