Ja sam išao sa 0.5l Duetta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma danas uvideo da je bio podgoreo odozdo zbog visoke temperature,a kisu nije dobio ni za lek.Posle kise se oporavio.Jeste bela stabljika dole,jer je i kod mene pregusto(nocas malo i polegao od kise),a moj jos ne zri i nadam se najboljem posle tretmana fungicidom-to mi jedino ostaje.O kakvoj podgorelosti pricate, mislim da hocete da kazete da je donje lisce potpareno, ako se ne varam. Kod mene isto ima potparenog i stabljika je u donje delu bela zbog velike gustine. Koliko moze fungicid sad da umanji stetu kad su jecmovi poceli da zreju (bar kod mene).
(mala sala naravno sa smiley-om),jer je prebujan-jedva se drzi,dovoljan je manji vetar da bi skroz polegao.Kada smo ga prskali fergom,podigli smo prskalicu na max. i opet su breneri zakacinjali po klasu.I da!...Vapimo svi za kisom skoro mesec dana,a ona poprska 40-ak minuta posle prskanja
Eh samo da si se malo ranije javio nabavio bih bez problema.... Sad kad vidim slike sad mi još više žao....Predpostavio sam ja ovakav ishod i prevrno svaki kamen za regulator rasta da nadjem,nisam uspeo i prepustio ga sudbini.
.