Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vidim da komentarisete zengu pa da i ja kazem da kod nas u kraju inace sam iz republike srpske,bratunac ,drinska dolina i kod nas prosle godine se pojavila neka firma koja je sve isfinasirala i potpisali smo ugovor za prvu klasu 75centi i mogu vam reci da je slabo opet ljudi posadilo jagodu .. moje licno misljenje oko te sorte je nula.. mnogo bujna sorta i mnogo lisne mase i posla dok se to ocisti i sredi .... jesenas sam 15 ari cistio 10 dana a i sad imam posla da se razbijem dok to ocistim i prorjedim bokore,,brojo ima 20 bokornica.. a brojo sam i one zivice .po sto komada pustila ..ma ludilo
Na zalost u pravu si, zacas se nesto nepovoljno desi,eto juce mali debeli rekao(ima na b92 teletexu a verovatno i na sajtu) idemo u EU,RUS nije opredeljenje. Rusija preti da zavrne ventil za plin zbog ukrajinskog duga a evropa onda moze da poostri sankcije a i nas natera da ih uvedemo rusiji a kad nasi viskovi ne budu isli u izvoz ima da se gadjamo vocem jer se nece isplatiti ni voziti na pijacuMeni se čini da će tih 85 centi biti vrh cena i za konzumne sorte (bar ovde kod mene, možda pozne bolje prođu). Ništa mi ne miriše na dobro što se cena i plasmana voća tiče, haos je svuda u svetu, začas se nešto dogodi (uglavnom loše po nas male i slabe) i jebaji ga onda. Mnogo bih voleo da me moj životinjski insekt prevari ovog puta.![]()