Probaj Aco, ti si priznati inovator što se jagoda tiče, mi te pratimo ako prođe dobro
Matematika je vrlo prosta, dodatnih 10 grama đubriva te košta 0.02 evra, a to je 20 grama jagoda po biljci (po prodajnoj ceni jagoda od 1 evra).
Međutim, lično sam skeptik, ne zbog matematike - ona je vrlo jasna, već zbog toga što sumnjam da biljka može usvojiti tu količini prihrane. Neće biti štete na biljci, već jednostavno neće usvojiti prihranu u količini koju joj ti guraš, već će uzeti koliko može. E sada, da li može 15g, umesto 10 koliko si joj davao do sada - ne znam, ali sam čak ubeđen da je 20-25g mnogo za nju i da ćeš određenu količinu prihrane jednostavno prosuti u zemlju.
Opet, ovo je moje neko mišljenje, nije utemeljeno ni na kakvom naučnom istraživanju.
Probaj - javićeš rezultate.
P.S. Ti možeš da pojedeš do kilo vruće jagnjetine u kafani (izvini ako sam te potcenio

). Odeš jedno veče gladan k'o vuk, pojeo bi i masnu krpu. Dolazi konobar sa vrućom jagnjetinom, ti je očima već jedeš, plus - on ti donosi 3kg te jagnjetine, ne 1kg! Ti navališ ko lud, međutim, posle 1kg, 1.1kg odustaješ, ne možeš više, iako je ona i dalje na stolu ispred tebe i još uvek divno miriše. Al' ne vredi, ne možeš više. Taj rad, otprilike.
P.S.S. Evo, u 07:52h
gledam Blace na jutarnjem, na nekom klizištu su pronašli butnu kost neke živuljke od pre 2 miliona godina