radashin
Član
Ti ako ne počneš uskoro, ne znam šta da ti kažem. Drugar iz Borče ima zarudelih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
EEE rodjace meni siva trulez zahvati celu jagodu evo treci put prskam ali da bih dobio neki pozitivan rezultat moram da okupam celu jagodu inace nista nisam uradio.Ja mislim da fungicidi koji su za sivu trilez deluju kontaktno iako pise da su sitemici.Da li trulez moze uhvatiti jagodu iako je jos u fazi cvetanja,bez plodova?Ako ima dosta kise?
Danas sam preprskao sa Signumom,preventivno zbog ovih kisa ovih dana,mada ja nikad nisam imao problema sa trulezi.EEE rodjace meni siva trulez zahvati celu jagodu evo treci put prskam ali da bih dobio neki pozitivan rezultat moram da okupam celu jagodu inace nista nisam uradio.Ja mislim da fungicidi koji su za sivu trilez deluju kontaktno iako pise da su sitemici.
Pa sigurno 80 % cvata..cak sam otvarala i ne procvali cvat i on je pocrnio
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]![]()
Pozdrav jagodari kod nas je ova godina krenula lose sve mi se cini..jutros je mraz osinuo uveliko -2 je bila temperatura.Zamolila bi vas da pogledate ove slike i procjenite kolika je steta.Nama je ovo prvi put da se susrecemo sa mrazom pa ne znam sta da ocekujem od svega