Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja planiram oko polovine februaraJel neko poceo pokrivanjem jagode agrilom ili niskim tunelima. Kod mene vidim da neki vec ciste staro lisce, to je po meni jos rano, ja je planiram postavljati u niske tunele krajem februara.
u jednu rolnu imas od 900 do 1000 metara sto znaci da meri od 25 do 30 kg i zavisi od koliko je mikrona debelakoliko dodje od prilike metara u jednom kilogramu folije ili koliko kilograma je rolna/metara?
Narucio sam za prolecnu sadnju sorte Rumba i Florence, ukoliko ima neko ko je narucio i neke druge sorte a zeli ove mozemo izvrsiti zamenu 100-200(do 250) komada cisto da napravimo svoje ogledno polje, ili ako neko zeli da proda neki manji broj bez menjanja moze i tako a ujedno bih pozvao zainteresovane za manji broj komada koji nemaju nikakve narucene da bih mozda izvrsio prodaju 100-200 komada(da se ne selim na vecu lokaciju posto je malo dalje od baste)
ovo toplo vreme bas izmamljuje da se radi al taman dok se prosusi padne nova kisa, sve sam nestrpljiv da pocnem praviti bankove al mi se bas ne da![]()