joker
Član
Ne verujemo dok ne vidimo fotografije 
Salim se. Ako si albu stavljao u plastenik, kako ti se pokazala?

Salim se. Ako si albu stavljao u plastenik, kako ti se pokazala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu kao klasicni plastenici, folija se nezateze skroz do zemlje i zahvata samo 3 reda jedan luk od 6 met. to zovu visokim tunelima.sta smatras pod polu plastenik?Ja se sad dvoumim ili agril ili neke mini tunele
nesto tako i ja planiram al sa onom unutrasnjom folijom od 60 mic.zvao par distributera i kazu da 2-3 meseca kolko planiram da drzim pokriveno izdrzi ,Nisu kao klasicni plastenici, folija se nezateze skroz do zemlje i zahvata samo 3 reda jedan luk od 6 met. to zovu visokim tunelima.
Ja sam kod mene vec ispostavljao lukove od pruca pa sad moram da ih vadimIpak mislim da je Nebojsa upravu. Uradi cu jedan deo sa izdignutim agrilom a jedan klasicno, pa cu videti sta je bolje.
Jel ti jagoda na otvorenom ili u plastenicima kad je tako rano stigla. Neznam Nebojsa dal bi nam odgovarala u to doba i kod nas da dodjePretezno uvoze iz Grcke . Momentalna cena je oko 6 EUR. koja cena coveceee !! Bolo glava !
Ja sam prosle godine prve jagode izvadio na pijacu negde oko 10 Aprila i cena je bila 4 EUR.Zato sam se odlucio za prosirenje nasada za ovu sezonu.