radashin
Član
Jagodari, da li čistiti list odmah po topljenju snega, ili da se još malo sačeka, da nije prerano? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moja greska malo vise od 8 rupa po duznom metru izlazi kod mene. Moje izvinjenje jer dvoredna je folija u pitanju. Ja sam moje skoro ocistio sem jos jednog reda sto me ovaj sneg prekinuo , a morao sam zbog misje trave koja je ko kuga navalila pod folijom da raste i gusi jagodeKako bre cetiri rupe po duznom metru,koja vam je to folija?
Odmah, što prije to bolje, samo je blato i mokro, pa teško raditi ( a i hladno ).Jagodari, da li čistiti list odmah po topljenju snega, ili da se još malo sačeka, da nije prerano?![]()
koliko sam ja shvatio agril stiti od mraza,mraz nevalja kad je cvet mraz ubije cvet i nema ploda,ako prekrijes za vreme cvetanja a nema mraza kako ce da se cvet oprasi ispod agrila? mozda negde gresim???Ja cu pokriti jedan deo zasada do cvetanja posle cu otkriti i samo ako bude trebalo cu pokrivati.Veliko mi je cimanje da pokrivam svaki dan i otkrivam u cvetanju jel radim pa ne mogu stići.
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
Nisam nista slikao radio malo dok mi se nisu smrzli prsti i batalio.@Gruja82 daj nam neke slike,znamo da si skljocnuo koju
Sad se i ja prosetao,i cudno mi kako se moze setati izmedju redova a do juce je bio sneg tu...kosava je cudo...
Kod mene je ovakva situacija...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma nece sigurno.Jos ako stavis slamu između nece staloni ni dodirivati zemlju.jel neko koristio stomp izmedju redova a da je pravio rasad posle
interesuje me da li on smeta mladim stolonima
Послато са SP6.2_Lite уз помоћ Тапатока