Poceli radovi. //cloud.tapatalk.com/s/5aa52a255a877/MOV_0564_002.mp4
Послато са F3111 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene krenuli radovi
Послато са SP6.2_Lite уз помоћ Тапатока
U prvoj godini tj prvi rodU kojoj je godini jagodnjak? Kad ide prva prihrana i jel ide sada neko prskanje bakrom?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemogu video da postavim ali evo slika.![]()
![]()
![]()
Od cega su dlake tj gde nabavljasEvo i cetka na plasticnoj glavi pa kome je sta zgodnije ova je za slabije trimere. Sutra proba.![]()
![]()
Како батерија после три године јел ослабила или се још држи?Ja imam vilidjerovu treca godina 15 l i koristim je za jagodu i malinu . Prezadovoljan sam . Pravi idealnu maglu koja bas ravnomjerno nanese preparat na list . Malo sporije se ide nego motornom al ko nema velike povrsine idealna je . Jedino mozda u cvatu kad treba da se oprska ne moze da rasiri list ko atomozer i u sredini ne moze da poprska
Ja imam tu villager 16l, baterijska, treca godina, baterija dobra, Ali se desava da radi sve ok i odjednom nece, ostavim je do sutra i normalno proradi, otvarao sam, gledao spojeve, sve ok, nisam otkrio sta se desava tada kad nece.Како батерија после три године јел ослабила или се још држи?