pop step
Član
Evo danasnje cene iz Univera
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam informaciju da ce cena biti bolja od prosle godine. Meni je prosle godine isplacena jagoda sva na 120 od strane hladnjace, ove su mi rekli da bi trebala jagoda otici do nekih 140. Videcemo.Znaci da radimo? Ako je to prava informacija onda mi je laknulo... Ako sta saznate pisite.
Послато са HTC Desire 650 уз помоћ Тапатока
Pa to je malo meni je prosek prosle god bio 190 din..Ja imam informaciju da ce cena biti bolja od prosle godine. Meni je prosle godine isplacena jagoda sva na 120 od strane hladnjace, ove su mi rekli da bi trebala jagoda otici do nekih 140. Videcemo.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Da da o industrijskoj, posto nemam uslova za konzumnu, nemam na zalost dovoljno vode.Savicu,covek prica verovatno o indust. jagodi.
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
Izvinjavam se..Savicu,covek prica verovatno o indust. jagodi.
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
mene i dalje muci pitanje oko razbokoravanja albe......
mozgalica: bokori is redine, koji su radjali dva puta su poprilicno matori, debeli, odrveneli, ofucani....bokori koji su prosle godine dali rod, e njih razmisljam da ostavim, oni izgledaju svezije i manji su.....a proslogodisnji, tj letosnji, koji su izbili na vratovima ovih prethodnih pa maltene nemaju ni koren (jer od gustine nisu ni imali na sta da ga spuste), su potpuno suvisni. gresim ili ne? mislim da je bolje prorediti nekako nego ostaviti to sve na gomilu? treca berba predstoji..... moze li neko da podeli iskustva sa albom u trecoj berbi oko ciscenja, prinosa, kvaliteta plodova....?