Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni se uhvatile žile za zemlju kroz rupu pa ni sam morao nesto puno zalivati.Jednom u dva dana.Pope, nema to meni neke logike. Kad su vrucine ko sto su bile nekad moras i po dva puta dnevno zaliti koliko susi supstrat a ne jos da ti zasusujes. A ako je sadnica dobro oziljena, nema sanse da istreses mrvu supstrata sve i da hoces. Ja moju uvek dan pre sadnje dobro zalijem rastvorom djubriva, ako sumnjas na zemljisne stetocine, mozes i insekticid, da ona to ponese u supstratu na njivu. I nema tu sta da se ne primi. Jedino ako je krtica izbaci napolje
Послато са 5045D уз помоћ Тапатока
Ja sam ga koristio posto mi je grad ostetio jagode pre 10-ak dana i ako sam dobro primetio skroz je solidan preparat jer cini mi se da su jagode vec nakon dan dva zivnule iako im je list bio pocepan od grada, narocito Joly koja je imala samo po 3-4 lista. Ovih dana bi trebalo da ponovo isprskam.Da li je neko koristio "Megafol" aminokiselinu,i kakva su iskustva?
Ja uvek stavim nesto ispod kontejnera. Ne volim to kad se uhvate za zemlju, pokidas kontejnere dok ih odvojis od zemljeMeni se uhvatile žile za zemlju kroz rupu pa ni sam morao nesto puno zalivati.Jednom u dva dana.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Ja sam to probao ove godine nekih 500 čaša. Ništa ih nisam zalivao samo majku redovno zalivaš. Mnogo su dobre ispale i brzo stižu za sadnju između dve i tri nedelje bile su spremneCuo sam od jedne zene da je ona radila kod coveka u Kisacu case sa peskom i humusom u odnosu 2/1 pored bankova polegnuti na foliju i ubodeni brkovi u njih.Zakidani su cvetovi redovno da bi brze pustila zivice i da su te sadnice mu mnogo bolje i brze stizu od kontejnerskih.Jedino sto mi nije znala reci kako ih zaliva.Pretpostavljam rucno na ruzu od kante i kako ih pricvrsti u casi.
Pope da li može da se uzmu mlade sadnice od jagode koja je radjala već četiri godine ili je bolje uzeti nove frigo sadnice. PozdravMeni bude problem trava koja udari između redova dok cekam zivice a nesmem kositi zbog njih niti je prskati.Posle bude džungla pa se jedva izborim sa njom.Ova varijanta sa casama mi je bolja.Zrtvujes malo jagoda zarad boljih zivica.Ti zivici za 30 dana su garant brutalni. Em ih ti forsiras em majka biljka.Nema stresa nema perioda ukorenjavanja.Zivic normalno nastavlja da se razvija.Probacu sledece godine sigurno jednu turu tako da odradim.
Nebojša koju ti imaš jagodu? Teško se odlučiti za izbor jagode. Sadio sam jednom davno jagodu Madlena iz Inter Sada i jedna jagoda je težila 75gr ali te jagode više nema ali imala je fantastičnu tvrdoću e jedino je imala malo tamnu boju kao to joj je mana. Da li imaš podatke o Kvin Eliza jer mnogo je hvale po forumima. Pozdrav.Iz mog iskustva, jedina dobra osobina roxane je krupnoca. Prilicno slab ukus, ne moze se pohvaliti ni cvrstocom, ima onaj zeleni vrh. Plus na sve to, u drugoj godini se nesto desilo sa njom, kao da je fasovala neko oboljenje korena, i to samo ona, druge sorte su bile ok. I tu je, normalno, i rod bio nikakav. Tako da je moje iskustvo sa njom prilicno lose, mada ima dosta ljudi koji su zadovoljni sa njom
Послато са 5045D уз помоћ Тапатока