Jagode-opšta tema

Pa ne znam izgleda da jesam stao sam 4 dana nisam zalivao a i dalje je vlazna zemlja sad u utorak presadjujem pa se plasim i za njih da mi se ne posuse..

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Zalivas cesto a po manje dok se ne prime.Cim vidis da se primila zakoci sa vodom nek se malo bori i nek gura koren dublje za vlagom.

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Druze pa ti uđe u septembar sa frigo živicima.Po meni je to promasena investicija puno para za takve egzibicije.Jos bi te i razumeo da imas svog rasada ali saditi frigo u septembru je ludost.Puno para a rod ce ti biti diskutabilan.

Zato sam i pitao da nije kasno jer mi nepoznata materija. Hvala na odgovoru

Koliko mogu primetiti lepo ti krenula jagoda,ja sutra presadjujem 2 put 80% mi se posusilo....probaj pinto..

Nisu frigo,tj nisam njih ni sadio nego iz mog rasada cupam...

Evo i mog novog zasada
4af9ba06536a5da72873414e3adc8e76.jpg
61868cdd2efec8176960d0f3c7874bc8.jpg
091ff007e9e689db01359f8047b3c598.jpg
30b1cf01aa7cdf1cf2617e356778c727.jpg

Jel ovo tvoja rumba ili frigo alba.

Послато са F3111 уз помоћ Тапатока

Bravo majstori borba traje do kraja. Ja sam moju jagodu posisao pre 2 dana 95% se primila. Sa cim je oprskati sada?

Vidim neko sadi jedan red na foliji neko dva. Kakva su iskustva. Inace posadjeno juce oko 7000zivica roksane. Ostaloj jos 3000 za utorak.

- - - - - - - - - -

I samo sto ovo napisah zovu me i kazu klonuli zivici. Jel treba necim da se prska posle sadnje ili samo voda pa dok se ne primi :)

Vidim neko sadi jedan red na foliji neko dva. Kakva su iskustva. I samo sto ovo napisah zovu me i kazu klonuli zivici. Jel treba necim da se prska posle sadnje ili samo voda pa dok se ne primi :)
Ја сам послушао савете са форума па сам због квалитетнијег прскања садио један ред. Прскам леђним атомизером низ банк па уз банк. Покривам око 3 метра по дужини и врх млаза прво нанесе хемију по листу а кад пирђем ветар их окрене одоздо па све окупа. Поновим из другог смера и нема шансе да неки листић промакне. Додуше доста је јако па то радим трчећим кораком.
Што су клонули то је нормално у почетку. Дај им неки биостимулатор и пусти калијум кроз КПК због бољег укорењавања.

Ja sad idem da dodam 40-50kom koje se nisu primile i koje mi nesto pocupalo i popaslo. Izgleda mi pticurine prave diverziju ali srecom nije veliki problem. Samo kako ide veliki problem imamo sa vodom i jedva uspevam da povucem pumpom a cesto i stane. Izgleda cu se morati ukopavati da lakse povlaci inace ode mast u propast. Najgore mi zbog karfiola i kupusa koji moram da forsiram vodom jer stize na rod

Nazad
Vrh