pop step
Član
Koliko ti je rodila po zivicu kad si je toliko dugo brao?Ne da je moguće već je tako, ja sam ove godine imao samo Clery.
Послато са LT26w уз помоћ Тапатока
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ti je rodila po zivicu kad si je toliko dugo brao?Ne da je moguće već je tako, ja sam ove godine imao samo Clery.
Послато са LT26w уз помоћ Тапатока
Bolje nemoj neces imati roda a mučićeš se cele godine oko nje.Ako mislis da radis radi je na vreme i u fulu pa da se mozes necemu nadati.Kolege,jel je kasno posaditi pocetkom semptembra?
Kolega,a da li posle danasnje sadnje treba da poprskam sa necim? Tipa Slavol ili Wuxal?Sto se tice malo kasnije sadnje, ako ste sve vec spremili, sadite. Mozda nece biti savrseno ali moze biti solidno. Sto rece kolega, zavisi kakva bude jesen.
Ja sam jedne godine sadio u ovo doba, mozda i koji dan kasnije. Do zime se razvio jedan jedini vrat. Do duse bio je +2 cm i tek se pojavljivali po 1-2 mala izdanaka sa strane. I na prolece izbokorila i bilo je to dobro. Arosa i alba su bile posadjene
Послато са 5045D уз помоћ Тапатока
Hvala na saveti,a koji starter preporucujes?Glavonja 103 rasad se prska pre sadnje na dva dana aminokiselinama zbog stresa koji biljka dozivi prilikom sadnje.Neces joj naskoditi i ako je sad oprskas aminokiselinama.Inace rasad se malo zasušuje pre sadnje jedno tri dana ne zalivaš i onda sadiš.Ako je mala površina dobro bi bilo zaliti svaku biljku sa 0,2%rastvora startnog đubriva pomesanog sa 0,1%ridomila.Svaka biljka bi trebalo da dobije oko 0,5l tog rastvora,a iz iskustva znam da ako su vlažni bankovi dovoljno je i 0,3l po biljci.Ako te ne mrzi daj joj startera tako uz koren sa rastvorom mnogo joj znaci odmah krece sa vegetacijom.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka