Jagode-opšta tema

Imaju kompenzujuca crijeva, ali ako nemas dobar pritisak nemaju efekta...
Druga varijanta je da stavljas cesmu na sredinu i sa njom regulises zalivanje na vrhu leje...

Pa ne znam redovi ce mi biti dugi nekih 25 metara a nagib je onako poprilican . U predhodnoj njivi mi je bio dosta manji nagib al redovi su mi bili dugi duplo i imao sam problem sa obicnim kapljacima stalno gornji deo bio suv . Planiram kacu postaviti u novu njivu pa u kacu sipati vodu pa pustati u crjeva hoce li biti dovoljan pritisak

Pa ne znam redovi ce mi biti dugi nekih 25 metara a nagib je onako poprilican . U predhodnoj njivi mi je bio dosta manji nagib al redovi su mi bili dugi duplo i imao sam problem sa obicnim kapljacima stalno gornji deo bio suv . Planiram kacu postaviti u novu njivu pa u kacu sipati vodu pa pustati u crjeva hoce li biti dovoljan pritisak

Kaca mora biti na visini,tj bar 1 metar od zemlje da je. Al nije to to,probao sam ja...sporo ide u tri lepe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vjeruj da sam pogledao masu slika na telefonu ali nisam vidio sliku na kojoj bi se vidjelo. U svakom slucaju, niko je nece saditi prije jula pa tako da ce biti slika.

Uzmi kvin džil od 4,5 litre protoka po duznom metru odlicne su cena je oko 5,5 dinara.To ti je mali protok nebi trebalo da imas problema sa kapanjem po celoj povrsini.

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Izgleda da nam se sprema teska pljacka na prolece sto se tice otkupa voca sa ovom novom uredbom za izvoz za Rusiju.Od nekih 220 otkupljivaca ostace samo nji 20-ak koji ispunjavaju uslove izvoza po novoj uredbi vlade od 500 tona kapaciteta hladnjace pod jednim krovom.Ipak je lakse da se dogovore njih 20 nego 220 oko monopola oko cene.Mi jagodari ce mo izgleda biti prvi na udaru tako da ce proslogodisnja cena biti samo lepa uspomena.Daj bože da grešim,ali cisto sumnjam.

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Kod tih traka je problem gde je nagib, voda se sliva niz te kanalice sa strane, pa onda se desi da po 20-30 cm ne zaliva uopšte, pa onda na jedno mesto zaliva.

Послато са C1905 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh