Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja uzimam u Intersadu 1 kg-7din.0,5-6din.To su bile cene prosle godine.
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
Na Ceru nema otkupa, tamo čak neka no jagode.jel ima neko informacije sa Cera? meni javili da neko uzima za izvoz. ne zna se gde ide jagoda samo se zna da za izvoz ide i placaju 250din na veliko.
Nesto mi jede zrele jagode sve po pola jagode ostavlja.Sta bi moglo biti ima jedan fazan se mota tu po jagodama da li oni jedu jagodice.
Može neka slika, koja je sorta i jesi li zadovoljan sa prvom berbom.Danas prvo branje 30kg..![]()
Pa ima potocic mali nekih 50 metara od njive.Ma nije zedan verovatno je gladan postavio sam strasilo
Pozz druze nisam stigao danas da slikam imao sam drugo branje..Kleri je,pa zadovoljan samMože neka slika, koja je sorta i jesi li zadovoljan sa prvom berbom.
Ja imam nešto jagoda u saksijama Alba nešto starih par godina i nove uzete od stalonea prošle godine koje su preživjele zimu pa na proljeće zasađene u saksije.
Prilikom sadnje sam stavio peletiranog gnojiva i povremeno će sada ići prihrana 3x18 lisna masa je u redu do sada nije rađena nikakva zaštita nema nametnika.
Par slika.
![]()
![]()
![]()