pop step
Član
Ja sad isao da pogledam moje jagode i na jednom malom delu sto nisam pokrio ne vidim da je cvet izmrzao.Meni izgledaju ok samo sto kreće hloroza od ovog hladnog vremena.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sneg, kiša, grad , sunce, vetar i tako u krug od 1 do 7 popodne , leti agril po parceli natapa se vodom jedva ga postavismo
Kako ste ga sa strana pricvrstili za zemlju..?
Sent from my iPhone using Tapatalk[/QU
- - - - - - - - - -
Marko, ja sam zadimljavao prošle godine 3000 kv. metara. Ja i sin smo sa dvije strane jagoda ( sjeverna i zapadna ) odakle duva vjetar postavili po 5 automobilskih guma.
Danas sneg, kiša, grad , sunce, vetar i tako u krug od 1 do 7 popodne , leti agril po parceli natapa se vodom jedva ga postavismo
Kako ste ga sa strana pricvrstili za zemlju..?
Sent from my iPhone using Tapatalk[/QU
Cigle i drveni kolci, deo smo postavili popreko redova a deo uzduž, muka cela ..blato do kolena vetar kiša sneg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Druga berba, pozdrav svim voćarima
![]()
![]()
Druga berba, pozdrav svim voćarima
![]()
![]()
Posteno, ja mislim da sneg kolko.moze uzeti, toliko moze I sacuvati jagodu od mraza. Sledeca nedelja ce pokazati, jos je rano za prognoze.Mi cele noci dezurali zbog mraza, a pokrio nas sneg.
Ima ga preko celih jagoda. Bice mu bolje da se zadrzi do sutra, nadam se da ce nas spasiti od mraza.
Sta mislite, kolika moze biti steta na jagodama od ovog snega posto su u punom cvetu?