Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko u onom vicu, kad za paradajz lik izvadi, pitaju ga sta mu je to (pre toga se hvale kako je voce kod njih krupnije) i on kaze da je ribizla ;-)Hahah, ako ne budu neke ribizle
Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Moze da posluzi verovatno i takav sejanac i za radjanje i za kalemljenje, ali je najveca vrerovatnoca da je nikao od semena neke sorte, a ne od semena bas divlje jabuke (sto se ocekuje od sejanca, da bude od divlje jabuke), pa mozes svasta da ocekujes da ce da rodi, zavisi s cim se oprasila...Mislio sam prvo da je kalem na sejancu, njima, bar sto sam ja radio, treba 4, 5 godina da krenu sa cvetanjem uz povijanje grana i sl. Ovo je prava divljaka, imam par komada, bice 99,99% vrhunske za sirce, sitne i kisele, ali koliko sam citao dobre za oprasivanje plemenitih sorti. Par komada na obodima imanja sam prekalemio, ali nekoliko i ostavio, sto za oprasivanje, sto za sirce, a mozda zatreba i za sejanje.
Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk
Post je odavno , a pogodan mi je samo da bih pitao , da li je neko preplacen na agroupozorenje I kakavo ima misljenje.Agroupozorenje mi se uopšte ne sviđa preplatio sam se jedne godine I nikad vise,totalna neažurnost. ..
Moje su bile pretezno na M26, a imala je poneka (greskom naravno) i na MM106 koja je bujnija, i kolko se secam radjale su... Fuji je po prirodi slabije rodan od vecine sorti posto je bas bujan (Fuji Kiku mislim da je bio), ali opet, uvek je imao cvetova i roda znatno pre 7me godine...Na mm106 ima, na mm26 nema ni jednog cveta a gore vodilju sam joj prekalemio drugom sortom ima cveta...
Post je odavno , a pogodan mi je samo da bih pitao , da li je neko preplacen na agroupozorenje I kakavo ima misljenje.