dejan26
Banned
Upravo zbog toga treba izbegavati direktno hranjenje sa poda hranidbenog hodnika,jer malci prljaju hranu a i ljudi obucom isto!Hodnik kroz sredinu a lewo i desno funkcionalne jasle i milina!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo zbog toga treba izbegavati direktno hranjenje sa poda hranidbenog hodnika,jer malci prljaju hranu a i ljudi obucom isto!Hodnik kroz sredinu a lewo i desno funkcionalne jasle i milina!
ovo da nasi imaju izdali bi ko magacinski prostor nebi drzali ovce u njemu jer je veci prihod i manja muka
Ako ti tu stavis 50 ovaca , ja novu necu ni praviti , stacemi , ja nebi tu vise stavio od 15 komView My Video Ewo kako sam ja poceo nedavno praviti stalu 9 metara dugu a 5 metara siroku ovo je samo izgled kako sam formu napravio sutra cu pokrivati crijepom i malo je spustiti jer nije mi ovo dovoljan pad, stala me nece izaci ni 300 KM a moci ce stati ja kontam 50-ak ojagnjene ovce preko zime u nju.