Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala
posto su mi ovce leti van stalno,u stalu ne ulaze od aprila do novembra(sem kad je neko nevreme),
a zimi u stali samo prespavaju danju su napolju polaze im se van ,nece bit problema zbog vrste materijala
imam vec jednu zgradu identicnu i nisam imao problema zato sam se i odlucio da radim ovakav objekat
objekat je radjen kvalitetno koliko je bilo moguce tako da ce sigurno dugo sluziti
Objekat je super,ali mislim da je nizak,2,5m je nisko(i ja sam se zeznuo,tj.nije mi dao tata da ga dignem visoko a imao sam stubove od 4m),i 3 je nisko,zimi ce biti kondenza,obisao sam dosta i shvatio da objekat mora biti visok 3,5m plus krov i onda je tu i leti i zimi ok.Pozdrav
@Čibi lep objekat, kojih je dimenzija? jesili ostavio ulaz da traktor moze uci da ocisti objekat? ako ja budem sirio stado i pravio ovcarnik bice ovako nesto, vec imam neke ideje i nacrte ali....