Izdavanje državne zemlje u zakup

Da clan Putin ne bi lupao glavu, moj traktor se vidi na zadnjoj slici, breznjev sa rasturivacem.
Inace ovo je jedna grupa, a druga grupa tajkuna je bila na zobilanici kod semafora. Neki tajkuni su se uplasili pretnji pa su dosli samo kolima. Inace u tih par dana je bilo registrovano oko 150 tajkuna i jos 50 koji nisu smeli da stave ime na spisak. Kompletne spiskove ima i vojska, a i ministrstvo odbrane kao i tadasnji ministar, a sadasnji prvi podpredsednik. Spiskovi su dobrovoljno predati od strane tajkuna. Posle tog protesta tajkuna neka vojna lica su procesuirana, a kasnije i pohapsena.
O svemu ovom se mudro cuti i cenzurisano je do svake tacke i zareza.
Lazne izjave i lazni patriotizam od strane nekih postenih poljoprivrednika su samo produzena ruka te cenzure.
Rekli su nam Arap ima prednost i njemu cemo dati da radi zemlju, a ako on odustane zemlja ide na licitaciju. Arap je odustao, ali su se pojavili drugi arapcici.

mnogo licno shvatas stvari

- - - - - - - - - -

putin nije odavde koliko god bi on to voleo a samim tim i ne ispunjava uslove za licitiranje drzavne zemlje

- - - - - - - - - -

a to je tema ovde

Juče sam bio na sudu , zajedno sa još 15ak kolega , za nešto slično što je radio paorpaor i ostali . Ne ulazim u to ko je tamo u pravu , jer nisam ni upoznat . Uglavnom važno je samo da se zakon postavi kako treba i da ga svi moraju poštovati , a to se u ovim našim državicama neće dugo desiti zbog zaostalosti njenih stavnika kako god ih zvali . Primijetio sam isto da su se u sudnici jedino advokati pa i sudija non-stop smješkali , a ostali nisu.

Данас се код нас у општини одржала лицитација државне земље. Господа са стране која је већ припремила овај пут терен, урадила сва овлашћења да могу други да лицитирају за њих, били су избачени из сале тако да су лицитацији могли да присуствују само људи из општине који стварно узимају земљу за себе.

Тако је Чанчаревић пук'о 350 хектара жита, које је посејао пре лицитације на коју је рачунао да ће други људи узети њега. Баш пре неки дан је и бацио ђубриво на свих 350 хектара жита.
Људи коју су узели ту земљу, узели су је по почетној цени са све усевом у баченим ђубривом. Где ћеш боље. :osmeh:

nele -ko ih je izbacio napolje ? Pitam jer se kod nas radi tako,almeks napravi gazdinstva (15-20 komada,koji su kacarevci),oni licitiraju za njega,a mi koji ocemo da uzmemo i 20 hektara nemozemo od njih,a nemozemo im nista,jer on sve nadje neke koji su u slabom finansijskom stanju,kojima znaci samo zdravstveno da imaju.. a licitacija se uskoro,pa pitam za recepat protiv takvih ljudi,pokupi nam svu zemlju..

Nazad
Vrh