savopunck
Banned
Pa danas pola njih licitiralo za druge,rupa je velikih u zakonu..
O tome ja pisao celo vreme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa danas pola njih licitiralo za druge,rupa je velikih u zakonu..
Случајно бациш опушак у пролазу у жито,случајно завежеш арматуру за кукуруз,случајно бациш 3 кг ексера дуж њиву..и тако сваке године..Не кажем да би то ја радио ал је делотворна идеја сто посто..Kod nas je išlo i do 151.000 rsd, baš me interesuje kako bi ove naše obuzdali koji rade preko 4000 ha i još im malo.
Kod nas je išlo i do 151.000 rsd, baš me interesuje kako bi ove naše obuzdali koji rade preko 4000 ha i još im malo.
Ko radi sad tu zemlju posto je cini mi se u toj zadruzi doslo do nekih podela?Kod nas se znalo kome koliko koja parcela znaci i da je nebi dao ni ispod 100000din. 2011god. licitirana za 2012god. a svi znamo kako su prosli te kisne godine
U ilandzi su jednu zadrugu na svaoj tabli terali paori po 70000-80000din i odustajali. kod nas se sve zna kako ko dise!
Boze, sta sve tebi pada na pamet....Случајно бациш опушак у пролазу у жито,случајно завежеш арматуру за кукуруз,случајно бациш 3 кг ексера дуж њиву..и тако сваке године..Не кажем да би то ја радио ал је делотворна идеја сто посто..
I onda slucajno pocnes da radis tu parcelu,pa slucajno natrcis na armaturu pa slucajno naletis na ekser....................kako sejes tako zanjes..............случајно завежеш арматуру за кукуруз,случајно бациш 3 кг ексера дуж њиву..и тако сваке године..Не кажем да би то ја радио ал је делотворна идеја сто посто..
Da ta "gospoda" odu odakle su došla,a tu zemlju uzmu ljudi iz sela.Ponekad je zajednički interes veći od mog(pojedinačmog).Jeste to delotvorno ali sta imas od tog ako ni ti nemozes da radis tu parcelu?
U Tovarniku otislo sve po pocetnoj ceni.
Брестачани су се исто нагуривали па је било од 13.000 до 33.000 динара. Нисам био до краја, али чини ми се и да је Огар отишао по почетној цени.