Izdavanje državne zemlje u zakup

Kod nas je išlo i do 151.000 rsd, baš me interesuje kako bi ove naše obuzdali koji rade preko 4000 ha i još im malo.
Случајно бациш опушак у пролазу у жито,случајно завежеш арматуру за кукуруз,случајно бациш 3 кг ексера дуж њиву..и тако сваке године..Не кажем да би то ја радио ал је делотворна идеја сто посто..

Kod nas je išlo i do 151.000 rsd, baš me interesuje kako bi ove naše obuzdali koji rade preko 4000 ha i još im malo.

Samo me jedno interesuje. Kako se uklapaju na cenu od 151.000 dinara po hektaru kad plate? :sta: Ako ove godine zasusi kao sto obecava ova godina, videcemo kolika ce cena zemlje biti u zakup.

Pa ni na 30000 din nemas nista ovde kod mene ,a ne na 100000din da teramo .Neka idu sa misljenjem da ce biti pukovnici samo ne znam dokle.
Dragan.Kovacev jel se secas one slike sto si slikao onu slatinu sto si pokusao da uradis,e 30-40% je takve u tim njivama.

Kako da ne i sad mi u glavi sta cu sa njom :)
Pa ne vi da uzmete nego oni da ih plate sto je vise moguce, a vi znate gde je granica na kojoj nece oni odustati, pa kad bi pukli jednom nebi se sada ganjali vise!

Dragane to je mač sa dve oštrice.Neki su se tako ćerali sa jednom gospojom pa im ona zavukla pošteno.Nabili cenu jer su mislili da nema granice i na vrhuncu ona odustane.Sami sebi učinili medveđu uslugu.

Kod nas se znalo kome koliko koja parcela znaci i da je nebi dao ni ispod 100000din. 2011god. licitirana za 2012god. a svi znamo kako su prosli te kisne godine :osmeh:
U ilandzi su jednu zadrugu na svaoj tabli terali paori po 70000-80000din i odustajali. kod nas se sve zna kako ko dise!

Ako neko odustane posle licitacije, gubi depozit, a zemlja ide drugom najboljem ponudjacu-da li ovo i dalje vazi?
Ako jeste onda treba da se skupe nekoliko ljudi i da podele taj depozit (koji bi izgubili eventualno, ako pobede), i da urade po prethodnim postovima

Kod nas se znalo kome koliko koja parcela znaci i da je nebi dao ni ispod 100000din. 2011god. licitirana za 2012god. a svi znamo kako su prosli te kisne godine :osmeh:
U ilandzi su jednu zadrugu na svaoj tabli terali paori po 70000-80000din i odustajali. kod nas se sve zna kako ko dise!
Ko radi sad tu zemlju posto je cini mi se u toj zadruzi doslo do nekih podela?

Jeste prodat je jedan deo nekome iz pizdinaca pod pokrovitezstvom DS-a, 2013god. je bila nova licitacija na 3god. zaista neznam sta se izdesavalo kome je sta pripalo, al Ilandzani nisu medjusobno bas slozni, ima par nih jakih i nemogu da podele na ravne casti! al znam da su zadrugu terali na svakoj parceli!

Случајно бациш опушак у пролазу у жито,случајно завежеш арматуру за кукуруз,случајно бациш 3 кг ексера дуж њиву..и тако сваке године..Не кажем да би то ја радио ал је делотворна идеја сто посто..
Boze, sta sve tebi pada na pamet....

случајно завежеш арматуру за кукуруз,случајно бациш 3 кг ексера дуж њиву..и тако сваке године..Не кажем да би то ја радио ал је делотворна идеја сто посто..
I onda slucajno pocnes da radis tu parcelu,pa slucajno natrcis na armaturu pa slucajno naletis na ekser....................kako sejes tako zanjes..............

To što Putin predlaže apsolutno je bilo delotvorno u ataru do mog.Dvoje velikih gazda je jednostavno otišlo.Gogi666 neka kaže proceduru kako su se zaštitili od navale tajkuna.

Брестачани су се исто нагуривали па је било од 13.000 до 33.000 динара. Нисам био до краја, али чини ми се и да је Огар отишао по почетној цени.

I moj sin danas kupio nesto ,,malo" po pocetnoj ceni!!!

- - - - - - - - - -

Брестачани су се исто нагуривали па је било од 13.000 до 33.000 динара. Нисам био до краја, али чини ми се и да је Огар отишао по почетној цени.

Prica se da su svi Brestacani licitirali za druge pa zato niko nikog nije mogao da prijavi, a po recima republicke poljoprivredne inspekcije ako se sumnja da neko licitira za drugo lice treba to evidentirati i prijaviti komisiji pre pocetka licitacije!

Nazad
Vrh