Izdavanje državne zemlje u zakup

Zbog takvih ''rizika'' smo I dosli do ovog gliba. Pa posle se nesto bunimo.

Не бих да ризикујем не бавим се тим стварима,и не познајем довољно тематику како се то ради за разлику од вас...само напред неке узимају,треба то,мораће после да седе на протестима за субвенције јер немају да обрну производњу на парцелама које су нелегално стекли и то скоро 1000 ејјј 1000 хиљаду дунума...земљо Србијо..
izvini,na koliko licitacija si ti dosad ucestvovao?

izvini,na koliko licitacija si ti dosad ucestvovao?
Шта то тебе брига на колико сам лицитација учествовао,да нећеш да ми водиш евиденцију...имам добар програм,зове се свеска и оловка па водим сам,не требаш ми ти,а пошто видим да се примаш како би оправдао ову отимачину земље не желим да улазим у дијалог са таквом особом,што даље импонује да ти радиш то исто тако да сви знамо какав си,и наравно твоје две теме су субвенције и издавање земље што даје слику о теби...добођења и путуј игумане..

Moram da pohvalim petokolonase mog sela na uspesnom dogovoru jer je svih 80ha otislo po pocetnoj ceni, jedini maaali problem je bio sto su tih 80ha uzela 3 coveka iz sela, ali ne za sebe...

Молим...какво ти је то питање...и зашто ово модератори допуштају...уреду ако се осећаш прозваним пошто вероватно радиш исти систем,кукаш министру за субвенције,а купио 2 нова трактора за 3 год и ново ауто и сад планираш бмв стар 2 год...а кренуо из распаднуте економије и са 560 и све то за 3 године..НЕ лечим се нигде ал ЛОПОВЕ И НЕПРАВДУ НЕ ТРПИМ,а и падаш изгледа у тај кош--

А ево га и још ти један господин колега из Карађорђева,госн Купусинац,ака паор паор.треба нама правна држава и још 2 затвора нова,има њих који ће да их попуне

Tebi da se pravdam neću jel ti si očigledno jako ogorčen čovek.Ne znam na koga,ne znam zašto i zato ti stvarno ne mogu pomoći.Veruj da bi ti pomogao samo da znam kako.

Ne mogu se osećati prozvanim jer tvoje komentare nisam čitao.Samo ovaj gde napade čoveka.Otale preskačem već duži vremenski period.

Не,не нисам огорчен,немам на кога а ни на шта,имам свога довољно да лепо живим и знам како сам стекао...Мени и немаш шта да се правдаш,имаћеш то коме и где...Моја мана је што неправду и криминал не трпим,тако да ме и не занима дал прескачеш постове или не,а да не прескачеш видио би да сам водио расправу са дотичним и у теми субвенције...тако да прескачи и даље и брини се за себе...

ааае ево га и трећи се јавио,још неколико и сви сте ту..
То ми рече човек који је у посту написао да нема своје земље а има трактор од скоро 200 кс...ко је овде луд сунце ти...
да тако је имам земљу,МОЈУ па радим са ње како ми воља и одређујем шта ћу са њом,а закони остало одређују,тако да само полако..

pa sta to tebi toliko smeta? mozda pazarim i zemlju ove godine :ppozdrav:
u tvom kraju pa ces i tu morati da nas trpis
huh.gif

Poslednja izmena:
Ne razumem zašto ste tako osorni prepa čoveku Putinu ??!! Čovek je primetio ono što neki u svojoj zaslepljenosti demagogijom i ne primete da su napisali, a to ih i te kako profiliše.

Navodno niko od ovde prisutnih nije veleposednik ili velezakupac koji bi se u žargonu okarakterisao kao tajkun ili tajkučić, a kad tamo ono međutim...

Elem, zakup samo vlasnicima stoke, ratari su u obavezi da za visinu eventualne subvencije prodaju roda na unutrašnjem tržištu.

a sto brkas ratarstvo i stocarstvo?

- - - - - - - - - -

ljudi, posao kao posao...sto moraju tri kolena biti ratari pa da budu i naslednici isto?
sto ste kupovali stanove i skolovali decu? da otimaju drugome hleb u gradu kao pravnici, tehnolozi i ostali?
niste fer, to treba da rade deca ciji su i dedovi to bili :)

Zato što ovdašnja ratarska proizvodnja ni u najluđim snovima nemože biti konkurentna ukrajinskoj, brazilskoj, indijskoj. To je potpuno rasipanje resursa.

tu pricu o ukrajini su vam prosle godine plasirali otkupljivaci i sada svi o tome davite. da ste ranije gledali u atlas ne bih vam to sada bilo cudno

Hahaha....postoje ljudi koji "tu priču" znaju i pre markentiške prezentacije od strane otkupljivača i medijskog spinovanja njihovih lobista...

Činjenicu su činjenice i ende kapak šlus...u evropskoj raspodeli kvota Srbiji pripada povrće i krupna stoka, ono što zahteva svakodnevno angažovanje i veliki rad, i to e toa. Sve ostalo je šuplja demagogija.

Nazad
Vrh