Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
izvini,na koliko licitacija si ti dosad ucestvovao?Не бих да ризикујем не бавим се тим стварима,и не познајем довољно тематику како се то ради за разлику од вас...само напред неке узимају,треба то,мораће после да седе на протестима за субвенције јер немају да обрну производњу на парцелама које су нелегално стекли и то скоро 1000 ејјј 1000 хиљаду дунума...земљо Србијо..
Шта то тебе брига на колико сам лицитација учествовао,да нећеш да ми водиш евиденцију...имам добар програм,зове се свеска и оловка па водим сам,не требаш ми ти,а пошто видим да се примаш како би оправдао ову отимачину земље не желим да улазим у дијалог са таквом особом,што даље импонује да ти радиш то исто тако да сви знамо какав си,и наравно твоје две теме су субвенције и издавање земље што даје слику о теби...добођења и путуј игумане..izvini,na koliko licitacija si ti dosad ucestvovao?
pa kaze da ima nesto zemlje i kod nas pa mu to daje za pravo da odredjuje kome sta sleduje i pripadaMeni samo nije jasno sto se ti mesas u pravne okvire nase drzave kad ti zivis u susednoj.