Izdavanje državne zemlje u zakup

Pa probaj nešto možda iskrsne mada znam da kod vas baš ima malo državne zemlje za zakup.

PIO treba da ostane uslov.Zamislite koliko bi se tek fiktivnih gazdinstava pojavilo da toga nema.Ovako ih ima more ,a kada to ne bi bio uslov bilo bi ih više nego hektara.

Pa vladalo je ratno stanje...spominjale se teske reci.Prve parcele su otisle po pocetnoj ceni, onda su pocela navlacenja.72000 din je navisa izlicitirana cena...
Ja prosao sa praznom saksijom....

Moram samog sebe da ispravim...
Najveca izlicitirana cena je 85000 i to se dvojica zaracenih komsija navlacili...

Poslednja izmena:
И ето због таквих члан мирмаг добије празну саксију да стави себи на главу....и још се неко похвали тиме...а у теми субвенције се поклаше ови крупни како су поштени и све стичу легално...само се може казати ЈАДНО...

И ето због таквих члан мирмаг добије празну саксију да стави себи на главу....и још се неко похвали тиме...а у теми субвенције се поклаше ови крупни како су поштени и све стичу легално...само се може казати ЈАДНО...
Takvima se nabija cena,znaci kad nece da se dogovore da svako uzme srazmerno mogucnostima onda ga teras pa plati.

ддраган ја немам ништа од тог што ће он да плати,кад ја немам где да произведем довољно да нахраним краве...то је глупост,,,
НА значи у свакој кући где има више радно способних може да се прелази лимит,мајку му значи ја сам једини способан у мојој кући а сви остали су инвалиди....морам им рећи да не устају више да раде и намирују,ипак су инвалиди нема смисла,а тако је у 80 посто пољо газдинстава у Србији.

Najbolja izjava pred licitaciju je bila od jednog tzv poljoprivrednika da ako on ne izlicitira ono sto je do ove godine radio(davao pod zakup),sutradan ce celo selo biti izlepljeno oglasima da uzima u pod zakup privatnu zemlju i placa 15 meteri zita.Doticni je inace iz tog sela gde se svi dogovaraju po pocetnoj ceni,a u nasem selu registrovao farmu svinja.

Razumeo bi da je kupio 85ha,po 80000,znaci nije bilo dogovora i terala se cena,a on je kupio po pocetnoj ceni sto ukazuje da je to stvar dogovora ili nije bilo zainteresovanih,trece opcije nema.

@Putin a sta ja imam s tim? U selu ima dovoljno zemlje, tako da je svako staro gazdinstvo dobilo po 12ha a novopeceno 10ha, ta novopecena su I preprodavci. Ako ima zemlje za njih sto da nema I za ljude seljake? Slobodno Vi prijavite celu familiju u PIO pa rizikujte.

Не бих да ризикујем не бавим се тим стварима,и не познајем довољно тематику како се то ради за разлику од вас...само напред неке узимају,треба то,мораће после да седе на протестима за субвенције јер немају да обрну производњу на парцелама које су нелегално стекли и то скоро 1000 ејјј 1000 хиљаду дунума...земљо Србијо..

Nazad
Vrh