Jel Kosancic ne spada pod SS ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam spremio bajonet za sutra naostren na suvo da brije pa ako treba prsa u prsa!Kucura se dogovorila??Losa informacija Tomo...tu se tek pune sarzeri za 16-ti.
Spada inace Kosancic ostaje zadnji u opstini za licitaciju izgleda da ce njime samo velike ribe da se slade i dele!Jel Kosancic ne spada pod SS ?
Dzabe budjelar kad se nakace budale pa ih briga jel ima ili nema zarade,a puni ko brod koji su napunili novcem sumnjivog porekla i sada vide idealnu priliku za pranje istoga!Tomo VS spremi ti budjelar
Ma za B.D.P. se od prvoga dana prica da su se dogovorili kazu njih 60 je na ravne casti podelilo 400ha moguce da je prica pustena u etar iz nekih drugih razloga,a vrlo je moguce da je iz razloga de se nebi odavali nego kad pocne licitacija onda ce vecina baciti karte na sto!Tomo mislim i za BDP da imaš pogrešnu informaciju ili meni niko još ništa nije rekao.
Juce je bio neki momak iz vaseg sela valjda Vrekic i kaze da ste u globalu uspeli da se dogovorita jedino ima par njih novopecenih koji malo koce i hoce vece parce ali se nada da ce ih uspeti smiriti?!Tomo to su sve samo priče za sad
Pa fino nadje nekog slepca iz sela i onda na njegovo ime otvori gazdinstvo uzme punomoc ili isti taj slepac po njegovom naredjenju dize i nabija vama cenu.Ako neverujes eto tu je kolega Mirmag pa ce ti on potvrditi jer isti taj lavrnja u Kucuri preko nekoga Fejse lictira kod njih zemlju i sve ih zajebava!Tomo reci mi kako bi Lavrnja mogao da utiče kod nas na licitaciju na osnovu čega?
Ako je istina to što ti je taj rekao onda je to lepa vest mada ja još ništa nisam čuo biće valjda neki sastanak pa ćemo čuti.
Doklofen prvi pet čujem da je traktor bio uslov za licitiranje to se kod nas nije dešavalo nikaad a inače maximalna površina po gazdinstvu je 20 ha
Kod nas nije bilo da li ce biti ove godine ne znam, ali mozda nije los uslov.Možete li mi reći konkretno za neku opštinu gde kada stočar uzme na osnovu prava prečeg i pređe limit od recimo 50ha(koji je opština propisala) nema pravo da na toj istoj licitaciji opet uzima u zakup na samoj licitaciji tim istim gazdinstvom.
I još jedna stvar:imali da je u nekoj opštini kao uslov još dodato i traži se da ima registrovan traktor na svom imenu najmanje 1 godinu.Kao dokaz se prilaže sabraćajna dozvola traktora.
Dajte mi samo proverene informacije.
Kod nas je upravo tako ucinjeno.Kod nas je bilo do sada 50ha/gazdinstvu.Čujem da je od ove godine smanjeno na 30ha.Dali se onda u tom slučaju i cepaju parcele koje su bile kao jedna celina od recimo 70 ili 100ha na prošlim licitacijama?
Ako se te parcele ne cepaju nego se i sa pravom na 30ha može uzeti parcela od 100ha onda ne vidim čemu sve to.